(Poistunut julkaisusta)

Lehtori, äidinkieli ja kirjallisuus, Koivukylän koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Koivukylän koulu

Kustaantie 10, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Hei sinä kielitietoisen koulukulttuurin kehittämisestä ja nuorten hyvinvoinnin monipuolisesta tukemisesta innostunut opettaja! Etsimme Koivukylän yläkouluun (vl7-9) äidinkielen ja kirjallisuuden lehtoria vakinaiseen virkaan 1.8.2020 alkaen. Tehtävä sisältää suomi toisena kielenä ja kirjallisuus (S2)-oppiaineen opetusta.

Monikulttuurisessa ja monimuotoisessa koulussamme opiskelee noin 420 nuorta vuosiluokilla 7-9. Meillä työskentelee noin 40 opettajaa ja 10 avustavaa henkilöä. Koulussamme on yleisopetuksen ryhmien ohella kolme yleisopetuksen pienryhmää, kaupunkitasoisia vammaisopetuksen ryhmiä sekä alueellinen Paja-luokka. Työelämäpainotteista perusopetusta toteutamme TEPPO-toiminnan muodossa.

Yhteisöllisen koulumme aikuiset tekevät aktiivista ja monipuolista yhteistyötä oppimisen tuen mallien kehittämiseksi. Tarjoamme erityistä tukea pienryhmäopetuksena, samanaikaisopetuksena ja erilaisina joustavina opetusjärjestelyinä oppilaan tarpeiden mukaisesti. 

Koivukylän kolun kotisivut.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

 Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.
 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja taitoa tiimityöskentelyyn.

Luemme eduksi: kokemuksen suomi toisena kielenä ja kirjallisuus -oppiaineen opettamisesta yläkoulussa, yhteisopettajuuden mallien toteuttamisesta ja kehittämisestä, työskentelystä monikulttuurisessa kouluyhteisössä, joustavien järjestelyiden toteuttamisesta yläkoulussa sekä innostuksen oppilaiden laaja-alaisen osaamisen kehittymisen tukemiseksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Niemi Leena-Maija

0401867028

leena-maija.niemi@vantaa.fi



Apulaisrehtori Milla Nordling, milla.nordling@eduvantaa.fi, p. 043 8250407 klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.