(Poistunut julkaisusta)

Lehtori (2) äidinkieli ja kirjallisuus, S2/ Ahvenisjärven ja Vuoreksen koulu
Perusopetus / Ahvenisjärven ja Vuoreksen koulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Perusopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi/oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Haemme perusopetuksen aineenopetukseen lehtoreita. Tehtäviä täytettäessä arvostamme monipuolista ammatillista osaamista, hyviä tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta. Virkasuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja ne sijoittuvat palvelussuhteen alkaessa alla mainittuihin kouluihin.

Haettava on

Äidinkieli ja kirjallisuus, suomi toisena kielenä, lehtorin virka
Ahvenisjärven koulu
Ahvenisjärven koulussa on oppilaita noin 1000. Koulussamme järjestetään musiikin painotettua opetusta. Koulumme kaupunkikohtainen kehittämistehtävä on yhteisöllinen toimintakulttuuri ja digitaalisuus.
Eduksi katsotaan kokemus digitaalisuuden ja yhteisöllisen toimintakulttuurin edistämisestä koulussa.
Lisätietoja: rehtori Ilpo Nybacka, puh. 040 766 3172, ilpo.nybacka@tampere.fi

Äidinkielen ja kirjallisuuden, suomi toisena kielenä, lehtorin virka
Vuoreksen koulu
Vuoreksen koulu on kasvava, tällä hetkellä noin 800 oppilaan, yhtenäiskoulu. Kehitämme aktiivisesti yhteisöllistä toimintakulttuuria ja digitaalista oppimisympäristöä. Yhteisopettajuus ja tiivis yhteistyö erityisluokkien kanssa on arkipäivää.
Lisätietoja: rehtori Leena Kostiainen, p. 050 363 7069, leena.kostiainen@tampere.fi

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Toistaiseksi voimassa oleva palvelussuhde alkaa elokuussa 2021. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkoihin valittujen tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Hakuaika virkoihin päättyy 25.2.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Ahvenisjärvi: rehtori Ilpo Nybacka, puh. 040 766 3172, ilpo.nybacka@tampere.fi
Vuores: rehtori Leena Kostiainen, p. 050 363 7069, leena.kostiainen@tampere.fi