(Poistunut julkaisusta)

Lehtisaaren vastaava ohjaaja tai ohjaaja, kesätyö 2020
Jyväskylän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2020

Haemme vastaavan ohjaajan määräaikaiseen virkaan kirkon nuorisotyöhön opiskelevaa sosionomia (AMK) tai yhteisöpedagogia (AMK).Vastaava kokemus alalta huomioidaan.

Ohjaajien (9kpl) pätevyysvaatimuksena on vähintään nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan (tai muu kasvatusalan) tutkinto, myös koulutuksessa olevat huomioidaan.
Tällaisten hakijoiden puuttuessa myös muut vastaavat opinnot huomioidaan. Virkoihin valittujen tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoituja jäseniä.

Vastaava ohjaaja ohjaa työntekijätiimiä, johon kuuluu useita ohjaajia. Hän vastaa työaikasuunnittelusta, toiminnan suunnittelusta, tiedottamisesta ja saaren arjen toteutumisesta yhdessä lähiesimiehen kanssa.
Ohjaajien tehtävänä on kesätoiminnan suunnittelu ja toteutus (päivittäiset hartaudet, seiskaluokkalaisten ryhmäytykset, saaren tapahtumat).
Lisäksi kaikki osallistuvat Lehtisaaren asiakkaiden kuljettamiseen soutaen, uinnin valvontaan, saunan lämmitykseen, kioskin pitoon, siivoamiseen ja muuhun saaren kunnossapitoon.

Lisätiedot / Yhteystiedot

Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Pasi Bom p. 050 549 7011, pasi.bom@evl.fi.
Hakemukset sähköisen rekrytointipalvelumme kautta.
Haastattelut järjestetään keskiviikkona 12.2.2020 Jyväskylässä, siihen on mahdollista osallistua myös etänä. Haastatteluun valitut hakijat kutsutaan tilaisuuteen henkilökohtaisesti hakuajan päättymisen jälkeen.

Organisaation kuvaus

Jyväskylän seurakunta koostuu yhdeksästä toiminnallisesti itsenäisestä alueseurakunnasta ja yhteisistä palveluyksiköistä.
Haettavat virat on sijoitettu yhteisen seurakuntatyön kasvatuksen yksikön Lehtisaaren kesäkotiin. Lähiesimiehenä toimii seurakunnan nuorisotyönohjaaja.
Lehtisaari on seurakuntamme kesäkoti Tuomiojärven saaressa keskellä Jyväskylää, jossa järjestetään avointa päivä- ja iltatoimintaa kaiken ikäisille, painopisteenä nuoret, nuoret aikuiset ja perheet.