(Poistunut julkaisusta)

Lehtisaaren vastaava ohjaaja tai ohjaaja, kesätyö 2019
Jyväskylän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Vastaava ohjaaja ohjaa työntekijätiimiä, johon kuuluu useita ohjaajia. Hän vastaa työaikasuunnittelusta, toiminnan suunnittelusta, tiedottamisesta ja saaren arjen toteutumisesta yhdessä lähiesimiehen kanssa.
Ohjaajien tehtävänä on kesätoiminnan suunnittelu ja toteutus (päivittäiset hartaudet, seiskaluokkalaisten ryhmäytykset, saaren tapahtumat).
Lisäksi kaikki osallistuvat Lehtisaaren asiakkaiden kuljettamiseen soutaen, uinnin valvontaan, saunan lämmitykseen, kioskin pitoon, siivoamiseen ja muuhun saaren kunnossapitoon.

Haemme vastaavan ohjaajan määräaikaiseen virkaan kirkon nuorisotyöhön opiskelevaa sosionomia (AMK) tai yhteisöpedagogia (AMK).Vastaava kokemus alalta huomioidaan.
Ohjaajan pätevyysvaatimuksena on vähintään nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan (tai muu kasvatusalan) tutkinto, myös koulutuksessa olevat huomioidaan.
Tällaisten hakijoiden puuttuessa myös muut vastaavat opinnot huomioidaan. Virkoihin valittujen tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoituja jäseniä.

Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Pasi Bom p. 050 549 7011, pasi.bom@evl.fi.
Hakemukset sähköisen rekrytointipalvelumme kautta. Hakuaika päättyy 18.1.2019 klo 15.30.

Haastattelut järjestetään 1.2.2019 Jyväskylässä. Haastatteluun valitut hakijat kutsutaan tilaisuuteen henkilökohtaisesti hakuajan päättymisen jälkeen.

Internet-linkki työpaikan esitelysivuille http://www.jyvaskylanseurakunta.fi/

Lehtisaaren kotisivut osoitteessa http://www.lehtisaarenkesakoti.fi