(Poistunut julkaisusta)

Lehtipuhaltaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme asiakkaallemme LEHTIPUHALTAJAA syksyn sesonkiin.

Työt alkavat lokakuun aikana ja kestävät noin kaksi kuukautta. Työ tapahtuu pääasiassa arkisin klo 08-16 välillä. Työtä tehdään Haagan alueella. Työtä on tarjolla noin 37,5 h/vko. 

Työnkuvaan kuuluu mm. lehtien puhallus, kuormaus sekä haravointi. Työ saattaa sisältää lisäksi muita kiinteistöhuollon avustavia tehtäviä.

Odotamme sinulta:

- Positiivista asennetta
- Oma-aloitteisuutta ja kykyä kantaa vastuu omasta työstä
- Suomenkielen hyvää suullista osaamista
- Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kiinteistöhuollon tehtävistä, mutta reipas asenne ratkaisee


Hae työpaikkaa kotisivujemme www.uniflex.fi kautta tai kysy lisää numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -