(Poistunut julkaisusta)

Lehdenjakaja
Lounais-Suomen Tietojakelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Töihin varhaisjakeluun!

Etsimme täysi-ikäisiä, reippaita ja oma-aloitteisia tekijöitä Turun ja ympäristökuntien varhaisjakeluun. Jaamme sanomalehtiä, kirjeitä, aikakauslehtiä, pieniä paketteja ja mainoksia aamun varhaisina tunteina.
Tarjoamme sinulle vakituisen, tai halutessasi määräaikaisen, työsuhteen, ja työn joka sopii erinomaisesti myös opiskeluiden tai toisen työn oheen.

Työnkuva:

Työaika sijoittuu noin klo 1.30-6.00 väliselle ajalle. Töitä on reitistä riippuen n. 3-5 tuntia yössä.  Jakelua tehdään kaikkina viikonpäivinä, pääsääntöisesti kuusi yötä putkeen, jonka jälkeen on aina kaksi yötä vapaata. Voimme rakentaa työkokonaisuutesi myös joustavasti sinulle sopivaksi.

Työt tehdään alueesta ja reitistä riippuen joko työnantajan polkupyörällä, omalla autolla tai työnantajan jakeluautolla. Turussa käytössä on pääasiassa polkupyörät, kun taas ympäryskunnissa käytämme ainoastaan autoja. Oman auton käytöstä maksetaan verottajan ohjeen mukainen verovapaa kilometrikorvaus.

Palkkaus perustuu Medialiiton ja Teollisuusliiton väliseen työehtosopimukseen. Uuden jakajan keskituntiansio on noin 11€ tunnissa.

Perehdytämme uudet jakajat tehtävään. Aluksi kaikki käyvät läpi päiväkoulutuksen, jota seuraa kokeneen jakajan opastama harjoittelu omille reiteille. Kaikki harjoittelu on palkallista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.

Halutessasi saat lisätietoa lehdenjakajan työstä

  • soittamalla 050 516 3463/ Mikael tai 0400 664 348/ Ella
  • viestillä & WhatsAppilla ylläolevista numeroista
  • sähköpostilla rekrytointi@lstj.fi
  • Facebook: Lounais-Suomen Tietojakelu
  • Instagram @lstj.fi

Kiinnostuitko?