(Poistunut julkaisusta)

Lehdenjakaja
Lounais-Suomen Tietojakelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Turun alueen varhaisjakelussa on tarjolla töitä reippaille, oma-aloitteisille ja itsenäisille tekijöille.

Varhaisjakelu on aamuyön tunteina tapahtuvaa sanomalehtien, kirjeiden ja muiden tuotteiden, kuten mainosten, jakelutyötä. Päätuote jakelussa on Turun Sanomat. Työaika on reitistä riippuen keskimäärin 3-4 tuntia yössä, ja työt tehdään klo 01.30-06.00 välisenä aikana. Töitä tehdään pääsääntöisesti kuusi yötä putkeen, jonka jälkeen on aina kaksi yötä vapaata. Tilanteestasi riippuen voimme myös rakentaa sinulle sopivan työkokonaisuuden, joten kysy muistakin vaihtoehdoista rohkeasti!

Tarjoamme sinulle vakituisen tai halutessasi määräaikaisen työsuhteen. Uuden jakajan keskituntiansio on noin 11€/tunti, joka koostuu TES:n mukaisesta tuntipalkasta ja tuntipalkan päälle maksettavista lisistä. Lisäksi meillä pidempään työskentelevät uudet jakajat saavat perehtymisrahaa 500€ ensimmäisen vuoden aikana. Työt pääset aloittamaan mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Työsuhteen aluksi kaikki uudet jakajat saavat palkallisen koulutuksen työhön päivällä ja opastuksen omille reiteilleen yöllä. Työt tehdään reitistä ja alueesta riippuen joko yrityksen jakelupolkupyörällä, jakajan omalla autolla tai yrityksen jakeluautolla. Oman auton käytöstä maksetaan veroton kilometrikorvaus 0,46€/kilometri, jos piiri on määritelty omalla autolla tehtäväksi.

Kaikkien varhaisjakajien on oltava täysi-ikäisiä, sillä se on lain edellytys yötyön tekemiselle. Työssä menestymisessä auttaa reipas, itsenäinen ja tarkka ote työntekoon ja hyvä fyysinen kunto. Tärkeintä on kuitenkin asenne!

Täytä hakemus kotisivuillamme osoitteessa www.lstj.fi ja valitse ”Hae jakajaksi”. Lisätietoja saat rekrytoijiltamme Mikaelilta ja Ellalta numeroista 050 516 3463/Mikael tai 0400 348 664/Ella. Meitä saa lähestyä soittamalla, tekstiviestillä tai vaikkapa WhatsAppilla.