Legal Trainee
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Legal Trainee

Haemme kolmen hengen Legal-tiimiimme notaarivaiheen ohittanutta/opintojensa loppupuolella olevaa oikeustieteen opiskelijaa määräaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työajat ovat sovittavissa joustavasti. Toivomme kuitenkin, että pystyisit työskentelemään noin 1-3 päivää viikossa. Haemme harjoittelijaa ensisijaisesti tammikuusta 2022 alkaen, mutta tarkempi ajankohta voidaan sopia erikseen. Samoin harjoittelujakson tarkka kesto sovitaan yhdessä erikseen tehtävään valitun harjoittelijan kanssa.

Mitä toivomme hakijalta?

Arvostamme itsenäistä ja joustavaa työotetta, sosiaalisia taitoja, huolellisuutta, kykyä priorisoida asioita sekä paineensietokykyä. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu muun muassa asiakirjojen laatimista ja hallinnointia, oikeudelliset selvitystyöt eri oikeudenaloihin liittyen, kaupparekisteri-ilmoitusten laatimista sekä yleisesti sopimusasioissa ja yritysjärjestelyprojekteissa avustamista ja muita vastaavia tehtäviä. Arvostamme myös aiempaa kokemusta esim. harjoitteluista asianajotoimistoissa, viranomaisilla tai muissa yrityksissä.

Millainen Legal-tiimi sinua odottaa?

Työntekopaikka sijaitsee Digian Helsingin Pitäjänmäen toimistolla, jossa koko Legal-tiimimmekin työskentelee. Toivomme, että erityisesti alkuvaiheessa työnteko tapahtuisi pääasiassa kasvokkain itse toimistolla, mutta Digialla on myös hyvin joustavasti mahdollista tehdä etätöitä tarpeen mukaan.

Työn alettua saat tueksesi oman mentorin, joka vastaa perehtymisestäsi työtehtäviin sekä kulkee matkassasi mukana. Tulee eteesi mitä vain, voit aina kääntyä hänen puoleensa.

Kiinnostaako jo? Lue siis loppuun asti! 

Tarjoamme sinulle paikan suomalaisessa, yli 1300 hengen kansainvälisessä kasvuyrityksessä, missä on suuren yrityksen tukiverkko, kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöetuudet, mutta pienen yrityksen ilmapiiri ja joustava matala organisaatio ilman lukuisia hierarkkisia portaita. Pääset tutustumaan pörssiyrityksen päivittäiseen toimintaan ja osaksi sen lakitoimintojen pyörittämistä. Me Digialla tarjoamme jokaiselle hyvät mahdollisuudet yksilölliselle kehittymiselle ja pitkällekin urapolulle, sillä työskentelemme hyvin laajalla alueella, jossa on mukana erilaisia teknologioita, asiakkuuksia ja projekteja. Meillä saat työskennellä innovatiivisessa, osaavassa ja toisistamme välittävässä työyhteisössä monipuolisten asiakkuuksien parissa. 

Tehtävässä menestymisen avaimia: 

 • kiinnostus teknologia-alaa kohtaan
 • opintosi ovat siinä vaiheessa, että pystyt tekemään itsenäistäkin työtä
 • olet vastuuntuntoinen ja haluat kehittää osaamistasi ja tehdä kiinnostavaa työtä modernilla toimialalla 
 • sinulla on rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa 
 • viestit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti suomen ja englannin kielellä. Muiden kielien osaaminen on aina plussaa. 

Hakuaika päättyy 7.12.2021. Käymme kuitenkin hakemuksia läpi aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja jatkokeskusteluun jo hakuaikana, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan!

Jos sinulla on kysyttävää harjoittelusta, voit olla yhteydessä Salla Turkkiseen (DPO, Legal Counsel) puhelimitse numeroon +358400712380 perjantaina 26.11.2021 klo 10-11, tai Lauri Kivikariin (Senior Legal Counsel) puhelimitse numeroon +3580405815070 keskiviikkona 1.12.2021 klo 12:30-13:30.


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@digia.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1526479
 • Tehtäväalue: Laki
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Osa-aikainen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki