(Poistunut julkaisusta)

Legal Specialist
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Legal Specialist 
Sijainti: Helsinki


Olemme kasvun polulla. Emme ainoastaan yrityksenä vaan myös asiakkaillemme tarjoamiemme palveluiden saralla. Kasvatammekin nyt kyvykkyyttämme tarjota ja kehittää lakipalveluita osana kokonaispalvelutarjontaamme. Voisitko sinä olla etsimämme juristi rooliin, joka kasvaa sinun mukanasi? Tutustu tarkemmin, mitä voimme sinulle tarjota, kun matkaamme Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi.

Roolisi meillä 

Sinun tehtävänäsi Legal Specialistina on toimia oikeudellisena asiantuntijana ja avustajana, kun autamme asiakkaitamme yritysjärjestelyissä tai yhtiöoikeudellisissa asioissa esimerkiksi yrityksien perustamisessa, jakautumisessa ja purkamisessa tai osakeanneissa ja osakepääoman korotuksissa. Neuvot ja konsultoit asiakkaitamme myös yleisesti lakiasioissa sekä viranomaisasioinnissa tai autat sopimuksien laatimisessa ja tulkinnassa. Toimit myös konkursseihin liittyvissä asioissa avustavassa roolissa. Roolissasi ylläpidät myös oman henkilökuntamme osaamista sisäisin ohjeistuksin ja koulutuksin.

Olet myös asiakkuusvastaaviemme kumppani ja tunnistat asiakastarpeista tilaisuudet tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa. Tarjoatkin aktiivisesti ja sisäisesti palveluitamme asiakkuuksista vastaaville. 

Alkuun tulet toimimaan kokeneemman juristimme ohjauksessa ja kokemuksesi karttuessa otat itsenäisemmin vastuuta. Koska tehtävä on meillä uusi, katsotaan vielä yhdessä, kuinka räätälöimme roolin huomioiden osaamisesi sekä sinun kiinnostuksen kohteesi ja omat suunnitelmasi osaamispääomasi kasvattamisessa. 

Erityinen tilaisuus sinulle

Uskomme, että huomaat nopeasti, kuinka arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Mitä muuta me voimme sinulle luvata? 

1. Näet työsi tulokset samoin kuin näet koko kiinteistöjen elinkaaren hoitaessamme asiakkaidemme yhtiöhallinnon ja kiinteistöjen hallinnan.
2. Meillä sinun on mahdollista tasapainottaa arki ja vapaa. Kaikki iltasi eivät mene töiden parissa, vaikka töitä paljon teemmekin. Yhtenä Suomen parhaista työpaikoista työntekijöidemme kehittyminen ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisia asioita. Me pidämme toisistamme huolta – et siis ole yksin vaan menestymme yhdessä.  Se on mahdollista myös normaaleilla työajoilla.
3. Roolissasi vastuun kanssa käsikädessä kulkee vapaus. Pystyt aikatauluttamaan työsi hyvin itsenäisesti mutta yhtä lailla kiinnostuksesi mukaan laajentamaan rooliasi toivomaasi suuntaan. Tämä on ehdottomasti yksi työsi rikkauksista.
4. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Palveluitamme tarvitsevat tyypillisesti ulkomaiset sijoittaja-asiakkaamme. Pohjoismaiden suurimpana kiinteistöalan asiantuntijayrityksenä työkavereita saat myös rajojemme ulkopuolelta.
5. Arjessasi näkyy positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana. Olemme reipas ja aikaansaava joukko kovia osaajia – yhdistelmä eteenpäin vievää voimaa sekä syvää näkemystä.
Miltä vaikuttaa? Voisimmeko me tarjota sinulle mahdollisuuden menestyä ja kehittyä juristina?

Oletko etsimämme osaaja? 

Tässä tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hieman kokemusta yritysjärjestelyistä ja/tai konkursseista ja olet tehnyt sopimuksia. Tarpeen tulee myös karttunut kokemuksesi kiinteistö- tai yhtiöoikeusalalta. Koska useat asiakkaamme ovat ulkomaisia, taidat kommunikoinnin ja asiakirjojen tuottamisen englanniksi. Luonnollisesti osaamisesi pohjaa ylempään oikeustieteen korkeakoulututkintoon.

Vaikka aiempi työkokemus on työssäsi ehdottoman relevantti seikka, ei se yksistään määritä onnistumistasi. Meidän joukkoomme istut loistavasti, jos olet toimeen hanakasti tarttuva tekijä – asioiden maaliin saattaja. Sinulla on kyky nähdä ja ymmärtää kokonaisuudet. Vaikka jossain kohtaa hiotaan detaljeja, ymmärrät, missä pitää vetää isommalla pensselillä. Tulet myös tarvitsemaan aikataulutus ja delegointitaitoja, eikä haittaa ole, jos olet innostava ja mukana työkaveri. Ymmärrät, että tämä on työtä, jossa onnistutaan yhdessä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen Merita juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Meritan tavoitat puhelimitse 15.6.2020 klo 8.00-10.00 ja 14.00-16.00 numerosta  +358 50 3173 778 sekä sähköpostitse osoitteesta merita.hirsimaki@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 15.7.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.