(Poistunut julkaisusta)

Legal Director
Kesko

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haemme Keskon lakiasioihin ja rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalle kokenutta liikejuridiikan ja yrityskauppojen ammattilaista. Tule K-ryhmään tekemään kanssamme mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä osana eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaa. 

Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialasta vastaavana juristina toimit liiketoiminnan kumppanina monipuolisten, mielenkiintoisten ja vaativien oikeudellisten toimeksiantojen parissa. Tässä tehtävässä ohjaat myös toimialan ulkomaantoimintojen lakiasioita. Toimialavastuun lisäksi tuet konsernitasoisesti liiketoimintojamme kotimaisissa ja kansainvälisissä yrityskaupoissa.

Olet koulutukseltasi oikeustieteen maisteri tai sinulla on muu vastaava tehtävään soveltuva koulutus. Sinulta löytyy relevanttia ja monipuolista tehtävän edellyttämää työkokemusta vähintään kymmenen vuotta. Aikaisempi työkokemus asianajoalalta tai in-house-juristina kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä on tässä tehtävässä etu.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa käytännön kokemusta liikejuridiikan lisäksi kotimaisista ja rajat ylittävistä yritysjärjestelyistä, niiden suunnittelusta, toteutuksesta ja täytäntöönpanosta sekä kykyä ohjata projekteja ja neuvotella itsenäisesti.

Työskentelet sujuvasti englannin kielellä. Ruotsin kielestä on Keskon toimintamaat huomioiden etua. Olet ratkaisukeskeinen ja valmis haastamaan omaa ja kollegojen ajattelua. Pystyt priorisoimaan asioita ja työskentelemään kovankin paineen alla mutta jaksat tästä huolimatta innostaa ja ohjata muita. 

Pääset kehittymään juridiikan huippuasiantuntijaksi kaupan alalla ja työskentelet uudella K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa osana Keskon lakiasioita mukavien kollegojen parissa. Raportoit Keskon lakiasiainjohtajalle.

Ja muista, myös meillä lakiasioissa elämä on muutakin kuin työtä. Haluamme sinun viihtyvän kanssamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jaana Toppari, Talent Matchmaker, 050 5719 621.

Toivomme, että toimit nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Ensivaiheessa haastattelut tehdään etäyhteydellä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.1.2021 mennessä oheisen linkin kautta:

https://careers.talentmatchmaker.fi/jobs/1034472-kesko-oyj-legal-director

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.