(Poistunut julkaisusta)

Legal Counsel/Senior Legal Counsel
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Digian kasvu jatkuu ja nyt etsimme sinua 

LEGAL COUNSEL/SENIOR LEGAL COUNSEL.

Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa erilaisten liiketoiminnan sopimusten neuvottelu ja laatiminen sekä liiketoiminnan tukeminen, kouluttaminen ja avustaminen monipuolisissa juridisissa kysymyksissä osana Digian lakitiimiä. 

Tarjoamme ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia oppimiskokemuksia nopeatempoisessa ja jatkuvasti kehittyvässä ohjelmistoalan toimintaympäristössä. Pääset kehittämään osaamistasi tiiviissä yhteistyössä Digian liiketoimintajohdon kanssa haastavien hankkeiden parissa, joissa näkemyksiäsi liiketoiminnan kannalta parhaista ratkaisuista kuunnellaan ja arvostetaan. 

Meillä Digialla tiedostetaan kuitenkin, että elämä on muutakin kuin työtä. Haluamme sinun viihtyvän kanssamme ja varmistamme, että työntekijöidemme työn ja vapaa-ajan tasapaino säilyy. Siksi tarjoamme joustavat työajat, kattavat etätyöskentelymahdollisuudet (mukaan lukien muut toimipisteemme) ja hyvät työsuhde-edut, joista mainittakoon vaikkapa kattava sairaskuluvakuutus ja vapaa-ajan asunnot. Haluamme sinun saavan panoksestasi ansaitsemasi korvauksen. Tuemme myös monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, yhteisiä tapahtumia sekä henkilöstömme lisäkouluttautumista.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvan lainopillisen koulutustaustan lisäksi vähintään viiden vuoden työkokemusta yrityksessä tai asianajotoimistossa. Sinulla on IT-, transaktio- ja yhtiöjuridiikan tuntemusta, olet työskentelytavoiltasi itsenäinen, oma-aloitteinen sekä ratkaisuhakuinen ja omaat liiketoimintakeskeisen asenteen. Tehtävä edellyttää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä kommunikoida vakuuttavasti. Tietotekniikan ja ohjelmistoalan tuntemus sekä kokemus julkisista hankinnoista katsotaan eduksi. 

Digian lakitiimissä teemme tiivistä yhteistyötä toistemme kanssa. Arvostamme reipasta otetta tarttua tehtäviin sekä kykyä mutkattomaan tiimityöskentelyyn.  

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Digian General Counsel Mika Kervinen, p. 050 994 2339. Soittoajat: torstaina 14.11. klo 13-15 ja perjantaina 15.11. klo 14-16. tai sähköpostitse mika.kervinen@digia.com.

Hakuaika päättyy 24.11.2019. Hae paikkaa oheisesta linkistä ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi. Meistä voit lukea lisää osoitteessa digia.com/rekrytointi. 


Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee, uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä.