Legal Counsel
Mandatum Life Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Sinun roolisi

Tehtävääsi kuuluu monipuolisia finanssialan juristitehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Toimenkuvasi painottuu konsernin yhtiöiden hallintoon liittyviin monipuolisiin juridisiin tehtäviin. Lisäksi osallistut tarvittaessa erilaisiin kehitysprojekteihin. Työskentelet yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa osana Legal -yksikköämme, joka tukee keskitetysti Mandatum-konsernin yhtiön liiketoimintoja. 

Onnistumisen edellytykset

Olet todennäköisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on OTM- tai vastaava oikeustieteellinen tutkinto ja vähintään muutama vuosi työkokemusta finanssialalta tai liikejuridiikkaan painottuvista asianajotehtävistä. Työotteesi on vastuullinen, järjestelmällinen ja tarkka. Nautit pitkäjänteisestä työstä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivinen asenne. Työyhteisön jäsenenä olet helposti lähestyttävä ja mutkaton tiimipelaaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Sinulle tarjoamme

  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2020 ja 2021 sekä Euroopan 10. parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa
  • positiivisen, innostavan ja ammattimaisen työyhteisön
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn
  • suuren ja menestyneen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan

Tehtävä on vakinainen ja se täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae siis tehtävään pian, mutta viimeistään torstaina 30.9.2021. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Timo Vuokila, puh. 040 535 9299.

Mikäli sijoittamiseen liittyvä juridiikka kiinnostaa sinua enemmän, tutustuthan myös toiseen avoimeen Legal Counselin positioomme.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot