Legal Counsel
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Primary location:

HELSINKI

Haemme nyt SOK:n Lakiasiainyksikköön osaavaa ja työstään innostunutta liikejuristia. SOK:ssa työskentelee osaava joukko asiantuntijoita ja työtämme ohjaa missiomme ”Teemme yhdessä paremman paikan elää”. Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat työskennellä kanssamme kohti yhteistä missiotamme ja olet valmis ottamaan uuden askeleen liikejuristin urallasi.

Tarkemmin tehtävästäsi

Tehtäväsi on olla mukana liiketoimintojemme ja muiden asiantuntijoidemme kanssa neuvomassa ja tukemassa S-ryhmän eri hankkeita ja sopimusneuvotteluja. Tehtäväsi on mahdollistaa liiketoiminnan tavoitteiden toteutuminen ja ratkoa juridiset haasteet kestävästi niin liiketoiminnan kuin lainsäädännön vaatimukset huomioon ottaen. Toimit osana lakitiimiä, jossa työskentelee kuusi muuta juristia ja tietosuojavastaavamme. Pyrimme löytämään jokaiselle vastuualueet, joilla juristi oppii ymmärtämään sisäisten asiakkaidemme toimintaa ja kehittämään osaamistaan. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja saat muutkin viihtymään.

Ketä etsimme?

Arvostamme asiakas- ja liiketoimintalähtöistä ajattelua. Analysoit nopeasti monimutkaisia kokonaisuuksia. Selvität liiketoiminnan tarpeet ja tavoitteet ja tuot niihin ratkaisuja.  Työskentelet joustavasti osana tiimiä ja sinulla on valmiutta omaksua ketteriä työskentelytapoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn.  

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen loppututkinto. Kirjalliset ja suulliset viestintätaitosi suomeksi ja englanniksi ovat erinomaiset. Olet yhteistyökykyinen ja herätät luottamusta. Maltat kuunnella ja perustella paineisessakin tilanteessa. Sitoutat muut mukaan toimintaan hyvässä yhteishengessä ja olet hyvä organisoimaan. Ennen kaikkea - haemme osaavaa ja mukavaa kollegaa ammattitaitoiseen joukkoomme!

Arvostamme riittävää kokemusta (noin 5 vuotta), joiltakin tarpeisiimme soveltuvalta yritysjuridiikan osa-alueilta. Tärkeää on kiinnostuksesi yrityslakimiehen laaja-alaisiin tehtäviin ja kyky tarttua vastaan tuleviin haasteisiin liikejuridiikan eri alueilla. Toimenkuvasi tarkentuu osaamisesi ja asiakastarpeidemme mukaan.

Arvostamme kokemusta esimerkiksi seuraavilta alueilta:

 • yleinen sopimusoikeuden kokemus, kuten esimerkiksi erilaiset tuotteiden ja palveluiden hankinta-, myynti- ja franchising-sopimukset

 • liikekiinteistöjen vuokraukseen ja rakennuttamiseen liittyvät hankkeet suomalaisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä

 • yrityskaupat ja muut yritysjärjestelyt

 • digitalisaatio ja informaatioteknologia sekä niiden vaikutukset juristin työlle

Lisäksi mm. tietosuoja-asetuksen ja kilpailuoikeuden vaatimusten hallinta tukee tehtävässä onnistumista.  

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjolla on haasteellinen ja monipuolinen näköalapaikka menestyvässä monitoimialaisessa yrityksessä. S-ryhmän asiakasomistajina on suurin osa suomalaisista, joiden arkea ja juhlaa S-ryhmän palvelut helpottavat kestävällä ja vastuullisella tavalla. Omalla työllämme autamme S-ryhmän liiketoimintoja näiden tavoitteiden saavuttamisessa.  

S-ryhmä tarjoaa hyvät henkilöstöedut ravintoloissamme, liikennemyymälöissämme, hotelleissamme ja kaupoissamme sekä bonuspartnereiltamme. Meillä on käytössä e-passin hyvinvointi, liikunta- ja kulttuurietu. Palkitsemismallimme on kannustava.

Lisätiedot ja hakeminen

Hae tehtävää heti tai viimeistään 18.5.2021. Tutustu meihin myös LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/sok  

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Seppo Kuitunen puh. 0400-715959 keskiviikkona 5.5. klo 14-15 ja maanantaina 10.5. klo 14-15. Sepon tavoitat myös sähköpostitse seppo.kuitunen@sok.fi.

Osuuskauppojen omistama Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK toimii osuuskauppojen keskusliikkeenä ja tuottaa niille hankinta-, asiantuntija- ja tukipalveluita. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja eri ketjujen kehittämisestä. SOK:n liiketoiminta täydentää S-ryhmän tarjontaa kotimaassa ja lähialueilla. SOK-yhtymän muodostavat puolestaan SOK ja sen tytäryhtiöt. Alueellisten ja valtakunnallisten tytäryhtiöidensä lisäksi SOK harjoittaa Virossa ja Pietarissa marketkauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa. S-ryhmä on suomen suurin yksityinen työnantaja. Se muodostuu SOK-yhtymästä ja 19 osuuskaupasta. SOK:lla on 1800 henkilöä töissä ja yhtymässä noin 6000. SOK:n päätoimipaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1449915
 • Tehtäväalue: Laki, Kaupan ala, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 19.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki