(Poistunut julkaisusta)

Legal counsel
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haemme Ilmalan Sweco-taloomme
LEGAL COUNSELIA

Tässä tehtävässä tulet toimimaan rakennus- ja konsulttialan sopimusoikeuden asiantuntijana asiakasprojekteissamme sekä konsernin sisäisissä lakimiestehtävissä. Tarjoat myös henkilöstöllemme juridiikan koulutusta. Toimit osana muutaman hengen tiivistä lakimiestiimiä.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on oikeustieteen maisterin tutkinto ja olet ehtinyt valmistumisen jälkeen kerryttää ainakin muutaman vuoden työkokemusta edellä mainituilta oikeudenaloilta esimerkiksi asianajotoimistossa tai in house -tehtävissä. Sinulla on käytännön kokemusta rakennushankkeisiin liittyvästä juridisesta neuvonnasta sekä sopimusten laadinnasta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen julkisista hankinnoista, yrityskaupoista tai IPR-asioista.

Henkilönä olet luotettava, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä. Olet asiakaslähtöinen ja työskentelet mielellään niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin. Kykenet tehokkaaseen työskentelyyn, organisoit työtehtäväsi itsenäisesti ja istut tottuneesti neuvottelupöydässä. Nautit vaihtuvista haasteista ja työsi monipuolisuudesta sekä työskentelystä nopeasykkeisessä ja kehitysmyönteisessä ympäristössä. Tehtävien onnistunut hoitaminen edellyttää sinulta myös sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakulinkin kautta ma 2.11.2020 mennessä.