Legal Counsel
Traffic Management Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen lakimiestä konsernin laki- ja hankintapalveluihin. Tehtävässäsi vastaat konsernin monipuolisista juridisista tehtävistä ja työskentelet osana tehokasta ja mukavaa tiimiä. Yhtenä vastuualueenasi on antaa tietosuojaoikeudellisia neuvoja ja ratkaisuehdotuksia henkilötietojen käsittelyyn liittyvän sääntelyn soveltamisessa, esimerkiksi kehittäessämme uusia ekosysteemiliiketoimintojamme. Tehtävässäsi kehität tietosuojaprosessejamme yhdessä konsernin tietosuojavastaavan kanssa.

Vastuualueeseesi kuuluu myös liikennemuotokohtaisen lainsäädännön seuranta ja siihen liittyvien lausuntojen laatiminen sekä sopimusoikeudelliset tehtävät. Osallistut myös malliasiakirjojen laatimiseen sekä koulutusten toteuttamiseen. Kehität konsernin laki- ja hankintapalveluita yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Menestyksekäs tehtävien hoitaminen edellyttää:

  • Oikeustieteen maisterin tai vastaavaa aikaisempaa tutkintoa
  • Kokemusta tietosuojaoikeudellisista asioista
  • Sopimusoikeudellista osaamista tietosuoja-asiat huomioituina.

Uskomme onnistumisen perustuvan yhdessä tekemiseen, oppimiseen ja erilaisten osaamisten yhdistämiseen. Siksi toivomme, että sinulla on kykyä ja halua oppia uutta, rohkeutta tuoda esiin omia näkemyksiäsi, oma-aloitteista ja ratkaisuhakuista työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä reipasta, kehitysmyönteistä asennetta.

Arvostamme kokemusta myös julkisista hankinnoista, niihin liittyvien asiakirjojen laatimisesta ja kilpailutusprosessien läpiviennistä. Toivomme, että olet kiinnostunut perehtymään digitalisaatioon liittyviin juridisiin kysymyksiin.

Tarjoamme Sinulle monipuolisia tehtäviä liikennesektorin näköalapaikalla, mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen, osaavan tiimin tuen, työn ja muun arjen yhteensovittamisen joustavasti sekä erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Haethan meille! Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit joukkoomme sopivin. Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja CV meille 7.6.2020 mennessä. Toimi ripeästi, sillä kutsumme hakemusten perusteella sopivimpia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Legal and Procurement Mirva Hannukainen, puh. 040 829 9818 mirva.hannukainen@tmfg.fi.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.


Puhelin: 040 829 9818
Sähköposti: rekrytointi@tmfg.fi
Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362160
  • Tehtäväalue: Lainopillinen ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki