(Poistunut julkaisusta)

Legal Counsel
Gasum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Etsimme nyt Espooseen vakituiseen työsuhteeseen

Legal Counselia

Legal Counsel Työskentelee Gasumin laki & compliance -yksikössä tukien liiketoimintayksiköitä ja konsernitoimintoja erilaisten juridisten haasteiden parissa. 

Odotamme sinulta:

Olet etsimämme Legal Counsel, jos sinulla on kokemusta liikejuridiikan eri osa-alueista, sekä käytännön työkokemusta esimerkiksi yrityksessä tai asianajotoimistossa työskentelystä. Edellytämme vahvaa sopimus- ja yhtiöoikeuden osaamista ja arvostamme lisäksi kokemusta ympäristöjuridiikasta ja laitosprojekteista tai energia-alasta. 

Arvostamme erityisesti oikeaa asennetta ja halua oppia. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä kiinnostunut käytännönläheisestä työskentelystä liiketoiminnassa. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja tartut rohkeasti uusiin työtehtäviin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman lakiyksikön sekä eri liiketoimintayksiköiden kanssa koko konsernin tasolla. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kieli katsotaan eduksi. Yhtiön sisäinen kieli on englanti.

Tarjoamme sinulle:

  • Kehitysmahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä
  • Inspiroivan ja modernin työpaikan
  • Kannustavan ja sinua tukevan tiimin
  • Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista

Eettinen toimintatapamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 15.12.2019 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa General Counsel Tiia Ryhänen perjantaina 29.11.2019 klo 9–10.30 ja keskiviikkona 4.12. klo 13–14.30, puh. +358 408355676.

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com.