(Poistunut julkaisusta)

Legal Counsel
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haemme Ilmalan Sweco-taloomme,

LEGAL COUNSELIA

Tässä tehtävässä tulet toimimaan julkisten hankintojen ja rakennusalan asiantuntijana asiakasprojekteissamme sekä konsernin sisäisissä lakimiestehtävissä. Tarjoat myös henkilöstöllemme hankintajuridista koulutusta ja ohjeistuksia. Toimit osana muutaman hengen lakimiestiimiä.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Lue lisää swecolaisesta työkulttuurista täältä >> (https://www.sweco.fi/ura/tyoskentely-swecolla/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkinto ja olet ehtinyt valmistumisen jälkeen kerryttää vähintään muutaman vuoden työkokemusta edellä mainituilta oikeudenaloilta esimerkiksi asianajotoimistossa tai in house -tehtävissä. Sinulla on käytännön kokemusta julkisista hankintaprosesseista, rakennushankkeisiin liittyvästä juridisesta neuvonnasta sekä sopimusten laadinnasta.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä persoona. Olet asiakaslähtöinen ja osaat työskennellä ryhmässä. Kykenet tehokkaaseen työskentelyyn, organisoit työtehtäväsi itsenäisesti ja istut tottuneesti neuvottelupöydässä. Nautit tehtävien monipuolisuudesta, vaihtuvista haasteista ja työskentelystä nopeasykkeisessä ja kehitysmyönteisessä ympäristössä. Tehtävien onnistunut hoitaminen edellyttää sinulta myös sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.