(Poistunut julkaisusta)

Legal Counsel
Ramboll Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme Rambollin in-house -lakitiimiin Espooseen lakimiestä määräaikaiseen Legal Counsel -tehtävään (äityslomasijaisuus).

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa lakitiimiimme
Uutena Legal Counselina pääset osaksi motivoitunutta, osaavaa ja liiketoiminnan arvostamaa viiden juristin Suomen in-house -lakitiimiämme. Lakitiimimme tukee liiketoimintaamme ja yrityksemme johtoa mm. tarjousmenettelyissä, sopimusasioissa ja yritysjärjestelyissä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen lakimiestehtävän sekä mahdollisuuden toimia kansainvälisen ja kasvavan yrityksen dynaamisessa työympäristössä.

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Sinulla on oikeustieteellinen koulutus (OTM/OTK) ja mahdollisesti muutaman vuoden työkokemus asianajotoimistosta tai yrityslakimiehen tehtävistä. Ymmärrät in-house -lakitiimin roolin yrityksessä, puhut liiketoiminnan kanssa samaa kieltä ja olet luotettava kumppani liiketoiminnalle sekä yrityksen johdolle. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta kaupallisista sopimuksista.

Luonteeltasi ja toimintatavoiltasi olet positiivinen, ratkaisukeskeinen, huolellinen ja palveluhenkinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja osana erilaisia tiimejä. Kommunikoit ja työskentelet sujuvasti sekä suomeksi ja että englanniksi.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka haet avointa paikkaa
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 21.10.2019.

Jos joku jäi askarruttamaan lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Janne Joukas, Head of Legal, puh. 050 331 2844, perjantaina 11.10.2019 klo 9-11 ja perjantaina 18.10.2019 klo 9-11.