(Poistunut julkaisusta)

Legal Counsel
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme Finnlines-konsernin lakiosastolle Legal Counselia. Työsuhde on vakituinen ja pääkonttorimme on Vuosaaren satamassa, Helsingissä.

Tehtäviisi kuuluvat kansainvälisen konsernin päivittäiseen liiketoimintaan liittyvät juridiset kysymykset sekä toimintamallien pitkäjänteinen kehittäminen. Tehtävät liittyvät mm. sopimusoikeuteen, yhtiöoikeuteen, tietosuojaan sekä Corporate Governance -käytäntöihin. Työtehtävän hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista.

Kuulut kolmen hengen juristitiimiimme ja tulet saamaan omat ensisijaiset vastuualueet kiinnostuksesi ja aiemman kokemuksesi huomioon ottaen. Työn keskiössä on konsernin eri toimintojen tukeminen juridisissa kysymyksissä. Työpäivät itsessään ovat vaihtelevia ja työtehtävät edellyttävät itsenäistä ja järjestelmällistä otetta. Tukenasi työssä on muu juristitiimimme.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä, missä pääset vaikuttamaan myös oman työsi sisältöön. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi Suomen johtavassa varustamossa. Finnlinesin toiminta osana Grimaldi-konsernia on pitkäjänteistä ja mahdollistaa vakaan taloudellisen aseman.

Odotamme sinulta:

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on OTM -tutkinto suoritettuna sekä vähintään 2-5 vuotta valmistumisen jälkeistä työkokemusta. Aiempi kokemus merenkulkualalta tai logistiikan parista on eduksi.

Toivomme sinulta löytyvän seuraavia vahvuuksia ja ominaisuuksia:

  • Aito kiinnostus merenkulkuun
  • Yleinen ymmärrys ja kokemus kansainvälisen yhtiön juridiikasta ja liiketoiminnasta
  • Sopimusjuridiikan käytännön osaaminen ja soveltaminen
  • Kyky hoitaa useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti ja priorisoida työtehtäviä
  • Erinomaisia neuvottelu- ja kommunikointitaitoja
  • Halu kehittää konsernin eri toimintojen prosesseja
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi kykyä työskennellä laaja-alaisesti konsernin eri toiminnoissa ja tehtävissä työskentelevien kanssa. Arvostamme myös tehokkaita työtapoja, hyvää paineensietokykyä ja kykyä viestiä vaikuttavasti erilaisissa tilanteissa.

Innostuitko?

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimi nopeasti, sillä sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Group General Counsel Tapani Voionmaa, puh. 050 565 5207
Senior Legal Counsel Eero Mäkeläinen, puh. 050 565 5349, to 22.8. klo 13-14 ja ti 27.8. klo 10-11

Hakemukset englanniksi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 1.9.2019 oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme: http://www.finnlines.com/fi/yritys/finnlines-tyonantajana?fr=1
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/finnlines-plc 
Twitter: https://twitter.com/finnlines_group