(Poistunut julkaisusta)

Legal Counsel
Traffic Management Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

LEGAL COUNSEL

Haemme vakituiseen työsuhteeseen hankinta- ja sopimuslakimiestä TMF-konsernin oikeus- ja hankintapalveluihin. Päävastuualueenasi on toimia koko TMF-konsernin juridisena asiantuntijana hankinta -ja sopimusoikeudellisissa asioissa. Tehtävään sisältyy hankintatoiminnon osalta erityisesti ICT-järjestelmien ja laitteiden sekä asiantuntijapalveluiden hankintojen suunnitteluun osallistuminen, hankinta-asiakirjojen laatiminen sekä kilpailuttaminen. Kilpailutuksia toteutat yhteistyössä hankinta-asiantuntijoiden ja konserniyhtiöiden henkilöstön kanssa. Osallistut myös malliasiakirjojen laatimiseen sekä koulutusten toteuttamiseen. Kehität konsernin hankinta- ja sopimustoimintaa yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Menestyksekäs tehtävien hoitaminen edellyttää:
• oikeustieteen maisterin tai vastaavaa aikaisempaa tutkintoa
• useamman vuoden kokemusta monipuolisista ja vaativista julkisista hankinnoista
• sopimusoikeudellista osaamista
• aktiivista itsenäistä otetta, ratkaisuhakuista työotetta, hyvää paineensietokykyä sekä hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme myös ICT-alan kokemusta sekä tuntemusta Cloudia-kilpailutusjärjestelmän käytöstä. Olet työstäsi innostunut ja saat muutkin innostumaan – niin työkaverisi kuin asiakkaatkin. Lisäksi olet kehitysmyönteinen tiimipelaaja.

Tarjoamme Sinulle monipuolisia tehtäviä liikennesektorin näköalapaikalla, innostavassa ja rennossa työympäristössä sekä mahdollisuuden olla vahvasti rakentamassa tulevaisuuden hankintatoimintoa!

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c5e78e9d 19.5.2019 mennessä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.