(Poistunut julkaisusta)

Legal Counsel
Arvato Financial Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

 

Jatkuvan kasvumme myötä Turun toimistoon huippuosaajiemme joukkoon on nyt haussa:

 

LEGAL COUNSEL

 

Tehtävässäsi tuet perintäkäsittelijöitä lakiasioissa sekä edustat yritystä tarvittaessa eri oikeusasteissa. Olet aktiivisesti yhteydessä käräjäoikeuksiin ja hoidat lausumia. Taustastasi ja mielenkiinnoistasi riippuen voit ottaa vastuuta yrityksen sisäisestä lakikoulutuksesta ja GDPR-asioista. Toimit tiiviissä yhteistyössä Head of Legalin ja Ruotsin lakitiimin kanssa.

Voit olla jo kokeneempi osaaja tai urasi alkuvaiheessa oleva henkilö, jolla on halua kehittää asiantuntemustaan. On toivottavaa, että sinulla on oikeudenkäyntiavustajalupa tai edellytykset luvan hakemiseen täyttyvät. Aikaisempi kokemus perintäalalta lasketaan eduksi, mutta ei ole edellytys. Sinulla on myös aikaisempaa tuntemusta varallisuusoikeudesta, sopimusoikeudesta ja prosessioikeudesta.

Tehtävä on uusi ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön ja osallistua aktiivisesti lakiosastomme kehittämiseen. Raportoit tehtävässä Head of Legalille. Tehtävä sijaitsee Turussa, mutta vaatii matkustusvalmiutta istuntoihin ympäri Suomea sekä Helsingin toimipisteeseemme.

 

Odotamme sinulta

  •        Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  •        Liiketoiminnallista ajattelutapaa
  •        Proaktiivista työskentelyotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  •        Hyvää englannin kielitaitoa

 

Tarjoamme sinulle

  • Vastuullisen roolin liiketoimintamme tukena
  • Mahdollisuudet jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen
  • Aidosti kansainvälisen työskentely-ympäristön
  • Hyvät henkilöstöedut

 

Hae nyt!

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi. Haethan tehtävään mahdollisimman pian mutta kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 27.1. mennessä osoitteessa: bit.ly/AzetsTyöt.

 Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä rekrytointikumppanimme Azetsin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat  Azetsin HR Advisorit Heidi Aalto (p. 040 866 7539) torstaina 17.1. klo 13-15 ja Joakim Lindholm (p.044 331 8607) torstaina 24.1. klo 8-10