(Poistunut julkaisusta)

Legal Counsel - Turku
Arvato

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Arvato on toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa työskentelee päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Digitaalisuus on osa kaikkea liiketoimintaamme. Arvato Financial Solutionsin palvelutarjoamaan kuuluvat taloushallinnon ulkoistuspalvelut sekä rahoituksen ja maksamisen ratkaisut. Yli 10 000 asiakastamme toimii mm. vähittäis- ja verkkokaupassa, vakuutus- ja rahoitusalalla sekä terveydenhuollossa. Arvato Financial Solutions Nordic on toiminut Suomessa vuodesta 2001 ja työllistää 70 ammattilaista. Toimistomme ovat Helsingissä ja Turussa.
Jatkuvan kasvumme myötä Turun toimistomme huippuosaajien joukkoon on nyt haussa vakituiseen työtehtävään

Legal Counsel

Tehtävässäsi tuet perintäkäsittelijöitä lakiasioissa sekä edustat yritystä tarvittaessa eri oikeusasteissa. Olet aktiivisesti yhteydessä käräjäoikeuksiin ja hoidat lausumia. Taustastasi ja mielenkiinnostasi riippuen voit ottaa vastuuta yrityksen sisäisestä lakikoulutuksesta ja GDPR- asioista. Toimit tiiviissä yhteistyössä Turun toimipisteen Head of Legalin ja Ruotsin lakitiimin kanssa. 
Voit olla jo kokeneempi osaaja tai urasi alkuvaiheessa oleva henkilö, jolla on halua kehittää asiantuntemustaan. On toivottavaa, että sinulla oikeudenkäyntiavustajan lupa tai että edellytykset luvan hankkimiseen täyttyvät. Aikaisempi kokemus perintäalalta lasketaan eduksi, mutta se ei ole edellytys. Sinulla on myös aikaisempaa tuntemusta varallisuusoikeudesta, sopimusoikeudesta ja prosessioikeudesta. 
Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön ja osallistua aktiivisesti lakiosastomme kehittämiseen. Raportoit tehtävissäsi Head of Legalille. Tehtävä sijaitsee Turussa, mutta vaatii matkustusvalmiutta istuntoihin ympäri Suomea sekä Helsingin toimipisteeseemme. 
Odotamme sinulta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (ylempi korkeakoulututkinto, OTM)
  • liiketoiminnallista ajattelutapaa
  • proaktiivista työskentelyotetta sekä kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin yhteistyöhönkin
  • hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle 

  • vastuullisen roolin liiketoimintamme tukena
  • mahdollisuudet jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen
  • aidosti kansainvälisen työympäristön
  • hyvät henkilöstöedut

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin kello 9-15 välisenä aikana. Lähetäthän englanninkielisen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 27.2.2020, osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.