(Poistunut julkaisusta)

Legal counsel / Norilsk Nickel Harjavalta
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019


NIKKELINJALOSTUKSEN MAAILMANLUOKKAA

Nornickel Harjavalta on monipuolinen nikkelikemikaalien ja -metallien valmistaja. Modernin teknologian, osaavan henkilöstön sekä jatkuvan tutkimuksen ja kehityksen ansiosta olemme yksi maailman johtavista nikkelijalostamoista. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 lähes 900 MEUR.

Haemme osaavaan tiimiimme Harjavaltaan sinua

Legal counsel

Työssäsi vastaat yrityksen eri osa-alueille sijoittuvista monipuolisista lakiasiainkysymyksistä antamalla lainopillista neuvontaa ja tukea päätöksentekoa varten. Toimenkuvasi sisältää hyvän hallinnon käytäntöjen, eettisen ohjeistuksen ja hallituksen sihteerinä myös hallitustyöskentelyn tukemisen. Toimit yhteistyössä konsernin lakiasiainosaston kanssa ja raportoit työssäsi Norilsk Nickel Harjavalta Oy:n toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta

  • Sopimusjuridiikan ja osakeyhtiölain tuntemusta sekä kiinnostusta kehittää osaamistasi edelleen
  • Kokemusta sopimusjuridiikan ja yhtiöoikeuden parista esimerkiksi in-house-juristina tai asianajotoimistossa
  • Hyvää englannin kielen taitoa
  • Oikeustieteen kandidaatin tutkintoa
  • Kykyä työskennellä rakentavassa yhteistyössä eri sidosryhmien (liiketoiminta, HR, hankinta, konserni, lakiasiaintoimistot) kanssa
  • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksista oleelliset yksityiskohdat sekä taitoa reagoida joustavasti muuttuvissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja kansainvälisen paikan liiketoiminnan ytimessä. Meillä pääset rakentamaan ja käyttämään osaamistasi juridiikan eri osa-alueilla. Työsuhde-etumme ovat kattavat, tuemme sinua osaamisesi kehittämisessä ja tarjoamme monipuolista tukea vapaa-ajan aktiviteetteihin.  

Lisätietoja Legal counsel -tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki puh. 0207 469 450. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.10. hakupainikkeen kautta.