Legal Counsel ja Senior Legal Counsel
River Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Jotta voisimme vastata jatkuvasti kasvavaan palveluidemme kysyntään sekä helpottaa osakkaidemme työpainetta, etsimme nyt kahta uutta juristia palvelukseemme.

Legal Counsel ja Senior Legal Counsel

Legal Counsel:

 • MITÄ ETSIMME? Etsimme vastavalmistunutta oikeustieteen maisteria tai oikeustieteen maisterin opintojensa loppusuoralla olevaa henkilöä, jolla on potentiaalia kasvaa liikejuridiikan huippuosaajaksi, ja jolle on jo mielellään esimerkiksi opintojen ohessa kertynyt soveltuvaa työkokemusta.
 • MITÄ TULISIT TEKEMÄÄN? Ensimmäisinä vuosina avustat yrityksemme kokeneempia juristeja toimeksiannoissa ja hoidat satunnaisesti myös yhtiön toimistorutiineja. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisten asiakirjojen laadintaa sekä selvitystehtäviä. Yhtiössämme ei ole sihteereitä tai muuta hallintohenkilöstöä, joten vähäisten toimistorutiiniemme hoitamisesta vastaa meillä koko henkilöstömme yhdessä, myös osakkaat.  Kokemuksen myötä saat omia asiakkaita ja pääset hoitamaan itsenäisesti toimeksiantoja.
 • MITÄ OMINAISUUKSIA SINULTA VAADITAAN? Meillä on rento ilmapiiri, joten menestyminen yhtiössämme ei tule pönöttämisen, vaan vahvan oppimishalun ja asenteen kautta. Olet oma-aloitteinen ja avulias, tehtäviin sitoutunut, tunnollinen ja tarkka tekijä, jonka käsien läpi kulkee vain priimaa. Hyvä englanninkielen taito sekä hyvät IT-taidot ovat tärkeitä. Ruotsin kielen osaaminen on etu. Olet tarpeen vaatiessa valmis työskentelemään myös normaalien toimistoaikojen ulkopuolella.
 • MITÄ ME TARJOAMME: Ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia rennossa ympäristössä todella kovanluokan liikejuridiikan ammattilaiseksi.

Senior Legal Counsel:

 • MITÄ ETSIMME? Etsimme kokenutta liikejuridiikan osaajaa, joka on toiminut itsenäisessä lakimiestehtävässä, laatinut ja neuvotellut erilaisia sopimuksia sekä neuvonut asiakasta laaja-alaisesti erilaisissa oikeudellisissa kysymyksissä. Yritysjärjestelyosaaminen on tärkeä osa seniorin työtä.
 • MITÄ TULISIT TEKEMÄÄN? Tulet suoraan mukaan ratkomaan vaativia asiakastoimeksiantoja (pörssilistautumisia, yritysjärjestelyitä, sopimusjuridiikkaa ja yleistä lakitukea ml. GDPR-asiat) ja pystyt nopeasti ottamaan itsenäisen vastuun toimeksiannoista.
 • MITÄ OMINAISUUKSIA SINULTA VAADITAAN? Halu voittaa haasteita ja saavuttaa vaikeitakin tavoitteita. Meillä on rento ilmapiiri. Kuitenkin asiakkaidemme toimeksiannot hoidamme luonnollisesti tunnollisesti, tarkasti ja sovitussa ajassa, ja vakuutamme asiakkaamme osaamisellamme, laadullamme ja sitoutumisellamme. Siten sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kestät hyvin painetta ja olet tunnollinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Sinulla on vankka substanssiosaaminen, jonka avulla pystyt ottamaan kantaa ja auttamaan asiakkaitamme vaikeissakin tilanteissa. Olet myös sitoutunut tuottamaan asiakkaalle parhaan palvelun ripeästi, ja tästä syystä olet valmis tarpeen mukaan työskentelemään myös normaalin toimistoajan ulkopuolella. Sinulla on hyvät IT-taidot ja selviydyt liikejuridiikasta myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen on etu.
 • MITÄ ME TARJOAMME: Mahdollisuuden hoitaa itsenäisesti haastavia liikejuridiikan toimeksiantoja rennossa työyhteisössä erinomaisten asiakkaidemme kanssa. Näytettyäsi osaamisesi myös osakkuus on mahdollinen tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat River Oy:n osakkaat Tuomas Lehtimäki (050-3365590) ja Ville Ranta (040-7024937)

Tai Personnel Groupin Executive Search Consultant Hannu Järvimäki 0503670862

Haku molempiin tehtäviin päättyy 31.5. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.personnel.fi / avoimet työpaikat.

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1136907
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Tampere