Legal Counsel, Investments
Mandatum Life Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Sinun roolisi

Tehtävääsi kuuluu monipuolisia finanssialan juristin tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Toimenkuvasi painottuu sijoittamiseen liittyvään juridiikkaan. Tuet Mandatum-konsernin liiketoimintoja erityisesti neuvottelemalla sijoitusten ehtoja, toimimalla myynnin ja operaatioiden kumppanina sekä osallistumalla sijoitustuotteiden ja -palveluiden kehittämiseen. Työskentelet yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa osana Legal-yksikköämme, joka tukee keskitetysti konserniyhtiöiden liiketoimintoja.  

Onnistumisen edellytykset

Odotamme sinulta OTM- tai vastaavaa oikeustieteellistä tutkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta finanssialalta tai liikejuridiikkaan painottuvista asianajotehtävistä, kokemus työskentelystä sijoitustuotteiden ja -rahastojen parissa on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja erinomaista englannin kielen taitoa. Työotteesi on vastuullinen, ripeä ja tarkka. Nautit nopeatempoisesta työstä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivinen asenne. Työyhteisön jäsenenä olet helposti lähestyttävä ja mutkaton tiimipelaaja. 

Sinulle tarjoamme 

  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2020 ja 2021 sekä Euroopan 10. parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa
  • positiivisen, innostavan ja ammattimaisen työyhteisön
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn
  • suuren ja menestyneen Sampo-konsernin edut sekä koulutusmahdollisuudet työtäsi ja kehittymistäsi tukemaan

Tehtävä on vakinainen ja se täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae siis tehtävään pian, mutta viimeistään torstaina 30.9.2021. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Timo Vuokila, puh. 040 535 9299.

Mikäli olet enemmän kiinnostunut yhtiöiden hallintoon liittyvistä juridisista tehtävistä, tutustuthan myös toiseen avoimeen Legal Counselin positioomme.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot