Legal Counsel (Helsinki)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2021

Kiinnostaisiko sinua työskennellä ICT-alan pörssiyhtiön Laki- ja IPR-tiimissä, jossa pääset mukaan käynnissä olevaan digitalisaatiokehitykseen?

Haemme Elisan Laki- ja IPR-tiimiin yritysjuristia toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään

Meillä Elisalla pääset näkemään miten uudet digitaaliset palvelut syntyvät ja tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi muuttuvassa ICT-alan toimintaympäristössä. 

Tärkeimmät tehtäväsi

Tulet työskentelemään Elisan Yritysasiakkaat -yksikön juridisena tukena osana yritysasiakkaiden lakitiimiä. Toimit lähellä liiketoimintaa ja myyntiä ja pääset ratkaisemaan uusia ja mielenkiintoisia juridisia kysymyksiä.

Tehtävä painottuu kotimaisten ja kansainvälisten yritysasiakkaidemme kanssa tehtävien myynti-, yhteistyö- ja tietosuojasopimuksien laadintaan ja neuvotteluun sekä liiketoiminnan juridiseen tukeen sovittavan vastuualueen osalta. Tukenasi ovat Elisan lakitiimin avuliaat, ammattitaitoiset ja mukavat kollegat.

Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa, mutta työskentelemme digitaalisena tiiminä ja meillä teet töitä joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan.

Mitä odotamme sinulta?

 • OTM-tutkintoa
 • vähintään 2-3 vuoden työkokemusta ICT-sopimusten parissa yrityksessä tai asianajotoimistossa
 • erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista 
 • oma-aloitteista, itsenäistä, vastuullista ja tavoitteellista otetta sekä erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja

Arvostamme lisäksi, jos sinulla on tietosuojaosaamista ja kokemusta kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä. Kulttuurimme pohjautuu vahvasti jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen ja siksi arvostamme henkilöä, joka on innokas oppimaan uutta, kokeilemaan ja haastamaan myös itsensä.

Miksi Elisa?

Elisa on monena peräkkäisenä vuonna valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Me elisalaiset arvostamme mm. joustavia työtapojamme, ystävällistä ja kannustavaa ilmapiiriämme sekä hyviä kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia. Ymmärrämme, että jokaisen elisalaisen taustalla on omannäköinen perhe, tausta, harrastukset, haasteet ja elämä, ja että työ joustaa, kun elämä sitä vaatii. Lue lisää Elisasta ja elisalaisuudesta täältä!

Voisiko tämä olla sinun seuraava haasteesi? Jätä CV, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Raito, Head of Legal, Corporate Customers. Mikko vastaa kysymyksiin tehtävästä maanantaina 4.10. klo 10-12 ja maanantaina 11.10. klo 12-14 (+358 50 3767619). 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1505076
 • Tehtäväalue: Laki
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa