(Poistunut julkaisusta)

Legal Counsel, Collector Bank AB, Suomen sivuliike
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021
Collector Bank AB on innovatiivinen, digitaalinen pienpankki, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille. Yksityishenkilöille Collector myöntää kulutuslainoja, tarjoaa lasku- ja osamaksupalveluita verkkokaupan ja kivijalkaliikkeiden asiakkaille, tuottaa luottokorttipalveluita sekä ottaa vastaan talletuksia. Yritysasiakassegmentti hoitaa etupäässä pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattuja yritysrahoitusratkaisuja ja kiinteistölainoja. Yhtiöllä on toimistot Göteborgissa (pääkonttori), Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa.

Etsimme nyt Collector Bank AB, Suomen sivuliikkeelle Helsinkiin vakituiseen työtehtävään

LEGAL COUNSELIA

aloittamaan mahdollisimman pian.

Tehtävänäsi on hoitaa pankin toimintaan liittyviä oikeudellisia tehtäviä. Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä tarkoin säännellyllä alalla. Vastuualueesi painottuu kuluttaja-asioihin: edustat pankkia kuluttajasaatavia koskevissa siviili- ja rikosoikeudenkäynneissä, ohjaat ja neuvot muita osastoja kuluttajansuoja- ja perintälainsäädännön soveltamisessa ja laadit kuluttajille suunnattuja tekstejä. Tehtäviisi kuuluu myös lainvalmistelun seuraaminen, henkilöstön kouluttaminen sekä monipuoliset oikeudelliset selvitys- ja neuvontatehtävät. Toimit tärkeässä roolissa esimerkiksi kaupallisten sopimusten valmistelussa ja tuotekehittelyssä. Työnkuvasi voidaan räätälöidä kattamaan laajemmin esimerkiksi yritysrahoitusta ja tietosuojaa koskevia tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävään valittu henkilö tulee raportoimaan suoraan Collector Bankin Suomen maajohtajalle.

Edellytämme sinulta oikeustieteen ylempää korkeakoulututkintoa. Odotamme sinulta käytännön kokemusta tai muuta erityisosaamista kuluttajaoikeudesta, saatavien perinnästä ja oikeudenkäyntiprosesseista. Lisäksi toivomme, että sinulla on kauppa- ja sopimusoikeuden tuntemusta sekä käsitys rahoitusmarkkinoista ja niiden sääntelystä. Arvostamme erityisesti työkokemusta rahoitusalalla, perintätoimistossa tai asianajotoimistossa.

Työssä edellytetään sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisua sekä hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa otetta työhön. Etsit tehokkaasti tietoa, muodostat oikeudellisesti perusteltuja näkemyksiä ja osaat kehittää niistä liiketoimintaan soveltuvia ratkaisuja. Toimit sujuvasti yhteistyössä pankin muiden osastojen kanssa ja tuot omat näkemyksesi rohkeasti esille. Olet valmis tekemään pitkäjänteisesti työtä saavuttaaksesi halutun lopputuloksen.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa
Käytännön kokemusta tai muuta erityisosaamista kuluttajaoikeudesta, saatavien perinnästä ja oikeudenkäyntiprosesseista
Kauppa- ja sopimusoikeuden tuntemusta sekä käsitystä rahoitusmarkkinoista ja niiden säätelystä
Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa otetta työskentelyyn
Hyviä vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmien kanssa
Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen osaamista
Tavanomaisten toimisto-ohjelmistojen hallintaa


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jonka sisältöön voit myös itse vaikuttaa
Hienon mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi asiantuntevien ja avuliaiden kollegoidesi tuella
Rennon, iloisen ja yrittäjähenkisen työilmapiirin, jossa voit olla oma itsesi ja jossa sinua kuunnellaan ja sinuun luotetaan
Hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun sekä hierontaedun palkan päälle, laajan työterveyshuollon sekä ergonomiset puitteet ja työvälineet
Joustavat työolosuhteet ja -ajat


Arvostamme

Kokemusta rahoitusalalta, perintätoimistosta tai asianajotoimistosta
Ruotsin kielen osaamista


Kiinnostuitko?

Aloitus: mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: Vakituinen, toistaiseksi voimassaoleva
Paikka: Helsinki, Porkkalankatu 20 A
Palkka: sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko? Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Tästä rekrytointiprosessista vastaa Staffpoint Oy asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Staffpointille.


Lisätietoja

Linda Joyner
Rekrytointikonsultti, Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 169 95 || vaihde 030 047 2000
linda.joyner@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi