(Poistunut julkaisusta)

Legal Assistant
Krogerus

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Oletko tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä työskentelyyn erilaisten tekstien parissa niitä oikolukien, jäsentäen ja analysoiden? Pysyykö sinulla langat käsissä erilaisten projektien läpiviennissä myös paineen alla? Mikäli sinulla on halua päästä yhdistämään kieliopillista osaamistasi monipuolisiin assistenttitehtäviin yhteistyössä oman alansa huippuammattilaisten kanssa, lue lisää! Etsimme oma-aloitteista ja tekstianalyyttistä assistenttia täydentämään tiimiämme yhteen Suomen suurimmista asianajotoimistoista Helsingissä.

Keitä me olemme?

Olemme Krogeruksen kilpailuoikeustiimi, jossa työskentelee kanssasi toinen assistentti ja toistakymmentä lakimiestä. Meitä yhdistävät uteliaisuus, oppimisen nälkä ja pitkäjänteisyys, emmekä säiky nopeasti muuttuvia tilanteita tai välttele tarkkuutta vaativia tehtäviä. Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja vastuuntuntoista assistenttia. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä, syys-lokakuussa.

Mitä tekisit tiimissämme?

Pääasiallinen tehtäväsi on auttaa lakimiehiä erilaisissa asiakasprojekteissa ja hallinnollisissa tehtävissä. Iso osa työtä tulee olemaan erilaisten tekstien oikolukua. Laadit myös erilaisia asiakirjoja, taustaselvityksiä ja esitysmateriaaleja sekä hoidat kokous- ja matkajärjestelyjä. Hoidat tehtäväsi itsenäisesti ja ennakoiden, tarjoten parasta mahdollista tukea lakimiehille. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu erilaisia toimiston rutiinitehtäviä, kuten kululaskuja ja ostolaskujen tiliöintiä. Osaat priorisoida työtehtäviäsi tehokkaasti ja hoidat tehtäväsi erinomaista tarkkuutta noudattaen.

Mitä odotamme tulevalta kollegaltamme?

Odotamme sinulta tarkkuutta, palvelualttiutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet taitava organisoimaan ja sinulla on positiivinen asenne sekä vahvat vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulta yhteistyökykyisyyttä, joustavuutta ja kykyä toimia paineen alla. Asioiden kokonaisvaltainen ymmärtäminen ja kyky omaksua nopeasti uutta auttavat sinua tässä tehtävässä. Sujuva Office-ohjelmien hallinta on työssä menestymiselle kriittistä, kuten myös sujuva suomen ja englannin kieli, erityisesti kirjallinen viestintä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Miksi töihin Krogerukselle?

Meillä pääset osaksi asiantuntevaa työyhteisöä ja mukavaa porukkaa, jossa osaamistasi arvostetaan ja jossa saat työskennellä omilla vahvuuksillasi. Pääset myös nauttimaan kattavista eduista sekä yhteisistä aktiviteeteista kollegoidesi kanssa.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sillä käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja käynnistämme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua paikkaa. Hae paikkaa kotisivujemme kautta täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Pätsi, HR Specialist, perjantaina 30.8. klo 10-11 ja maanantaina 2.9. klo 14–15, puh. +358 29 000 6865.

Lue lisää Krogeruksesta www.krogerus.com ja tykkää meistä myös Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissa sekä Twitterissä, niin tiedät mitä toimistollamme tapahtuu!