(Poistunut julkaisusta)

Legal Assistant
Krogerus

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Legal Assistant

Haluatko päästä hyödyntämään osaamistasi monipuolisten assistenttitehtävien parissa yhteistyössä oman alansa huippuammattilaisten kanssa? Oletko yhteistyökykyinen prosessioikeudesta kiinnostunut assistentti? Etsimme riidanratkaisuryhmäämme itseohjautuvaa assistenttia, jonka pääasiallinen tehtävä on auttaa juristeja toimeksiannoissa. Tämä edellyttää ymmärrystä Suomen oikeusjärjestelmän toiminnasta ja ideaalihakijamme onkin taustaltaan esimerkiksi oikeustradenomi tai muuten työ- tai harjoittelukokemuksen kautta hieman relevanttia kokemusta kerännyt henkilö.

Keitä me olemme?

Krogeruksen nuorekkaassa riidanratkaisuryhmässä kanssasi työskentelee toinen assistentti ja toistakymmentä lakimiestä. Meitä yhdistävät kiinnostus oppia uutta, ammattitaitoisuus, huumorintajuinen yhteishenki ja tehokkuus. Etsimme nyt motivoitunutta ja vastuuntuntoista assistenttia joukkoomme.

Mitä tekisit tiimissämme?

Assistenttina pääset tekemään monipuolisia tehtäviä, niin asiakastoimeksiannoissa auttamista kuin toimiston hallinnollisia tehtäviä. Tässä roolissa olet aktiivisesti yhteydessä eri viranomaistahoihin ja autat tiiviisti useampaa juristia.

Mitä odotamme tulevalta kollegaltamme?

Odotamme sinulta tarkkuutta, jämäkkyyttä ja rohkeutta tarttua toimeen. Uskallat tuoda omaa näkemystäsi esiin ja kykenet myös joustamaan yllättävissä tilanteissa. Toivomme sinulta halua työskennellä ihmisten kanssa ja taitoa toimia paineen alla. Into pyrkiä asioiden kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen ja kyky omaksua nopeasti uutta auttavat sinua tulevassa tehtävässäsi.

Arvostamme positiivista ja asiakaspalvelukeskeistä asennetta sekä vahvoja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen sekä hyvät IT-taidot ovat edellytyksenä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.   

Miksi töihin Krogerukselle?

Etsimme oma-aloitteista assistenttia täydentämään tiimiämme yhteen Suomen suurimmista asianajotoimistoista Helsingin keskustaan. Meillä pääset osaksi asiantuntevaa työyhteisöä ja mukavaa porukkaa, jossa osaamistasi arvostetaan ja jossa saat työskennellä omilla vahvuuksillasi. Pääset myös nauttimaan kattavista eduista sekä yhteisistä aktiviteeteista kollegoidesi kanssa.

Työsuhteen kesto on vuosi, kuitenkin työsuhteen jatko on mahdollinen. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mieluiten syyskuussa.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sillä käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja käynnistämme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua paikkaa. Hae paikkaa täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Pätsi, HR Specialist, perjantaina 23.8. klo 10-11 ja tiistaina 27.8. klo 9–11, puh. +358 29 000 6865.

Lue lisää Krogeruksesta www.krogerus.com ja tykkää meistä myös Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissa sekä Twitterissä, niin tiedät mitä toimistollamme tapahtuu!