(Poistunut julkaisusta)

Leasingassistentti
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020
Asiakkaamme K Auto Leasing etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa leasingassistenttia. Tehtävässäsi tarjoat laadukasta asiakaspalvelua loppuasiakkaille - eli autojen käyttäjille sekä toimit monipuolisessa roolissa tarjoten tukea ja opastusta myös automyyjille koskien leasingtoiminnan myyntiprosessia, dokumentteja sekä hinnoittelujärjestelmän käyttöä. Toimit apuna leasingtoiminnan kehittämisessä sekä käsittelet myös muita leasingsopimuksiin liittyviä asioita, kuten sopimusmuutoksia, maastavientilupia ja palvelet asiakkaita myös esimerkiksi chatissä.

Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja osaat toimia oma-aloitteisesti ja nautit asiakkaiden monipuolisesta palvelemisesta. Tiimityöskentely on sinulle arkipäivää ja haluat olla osa uutta kasvavaa liiketoimintaa.

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

K-ryhmässä ja K-Autossa voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Kyseessä on suora rekrytointi K-Auton omaksi työntekijäksi.


Edellytämme sinulta

Vankkaa kokemusta autorahoitus-/leasingtoiminnasta
Kaupallista koulutusta
Yritysmyynti- ja/tai asiakaspalvelukokemusta
Halua kehittää uutta liiketoimintaa
Oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta
Positiivista asennetta
Englanninkielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
Microsoft Office - ohjelmien osaamista


Tarjoamme sinulle

Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Keskustori 1 A 2, 2.krs., 33100 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi