(Poistunut julkaisusta)

Leasingassistentti / ALD Automotive, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

ALD Automotive on Suomen suurin huoltoleasingalan asiantuntijayritys. Kansainvälisesti se toimii 43 maassa ja sen maailmanlaajuinen autokanta on yli miljoonaa ajoneuvoa. Yhtiö on tarjonnut huoltoleasingpalveluita Suomessa vuodesta 1979 lähtien. Axus Finland Oy -konserniin kuuluu ALD Automotiven lisäksi tytäryhtiö NF Fleet Oy. Yhteensä hallinnoitava autokanta on 24 000. Olemme paras kumppani asiakkaidemme liikkumistarpeisiin.

Etsimme äitiysvapaasijaisuuteen Vantaan Koivuhakaan

LEASINGASSISTENTTIA

Työskentelet luovutustiimissämme ja tehtäväsi on valvoa leasingautojen tilauksia sekä sopia autojen luovutusajankohdista asiakkaiden ja autoliikkeiden kanssa. Luovutusten yhteydessä toimitat asiakkaille tarvittavat asiapaperit, tallennat tiedot järjestelmiin, huolehdit autojen rekisteröinneistä, ohjeistat asiakkaita ja tarkastat autoihin liittyviä laskuja.

Toivomme sinulta

  • aktiivisuutta, järjestelmällisyyttä ja palvelevaa asennetta 
  • kaupallista peruskoulutusta (esim. tradenomi)
  • Microsoft Office -ohjelmien osaamista sekä kykyä omaksua uusia ohjelmistoja
  • joustavuutta, ahkeruutta ja paineensietokykyä
  • suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyvää tiimi- ja yhteistyökykyä
  • Trafin rekisteröintioikeudesta on valinnan kannalta etua mutta välttämättömyys se ei ole

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn nykyaikaisessa työympäristössä Vantaa Koivuhaassa, innostavan työilmapiirin ja asiantuntevat työtoverit.

Kyseessä on noin vuoden mittainen äitiysvapaasijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Logistiikkapäällikkö Kari Lindström to 10.10.2019 klo 13–15, puh. 010 404 2421. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Täytä siis hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.10.2019 mennessä.