Leasing Specialist Avara Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
Haemme asiakasyrityksellemme Avara Oy:lle Leasing Specialisteja osaksi uutta ja kehittyvää tiimiä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan Suomen johtavassa asuntosijoittamiseen erikoistuneessa yrityksessä. Yritykselle uudessa toimenkuvassa pääset kehittämään omaa osaamistasi asuntojen vuokrausmarkkinoilla ja samalla luomaan ympäröivälle tiimille innostavaa toimintakulttuuria. Avara Oy:ssä työntekijät viihtyvät erinomaisesti mikä näkyy hyvinä tuloksina myös vuosittaisissa työtyytyväisyyskyselyissä. Jos olet toimeen tarttuva ja myyntihenkinen persoona, joka pitää haasteista ja itsensä kehittämisestä, lähetä hakemuksesi meille jo tänään!
KUVAUS
Vuokrausasiantuntijana tulet hoitamaan sinulle osoitettujen Avaran johtamien asuntokiinteistöjen vuokrausprosessia alusta loppuun saakka. Vuokrauksessa apunasi on OmaAvara järjestelmä, joka tukee työtäsi mahdollistaen sinun keskittymisesi työsi ydinasioihin kuten vuokratasojen määrittelyyn, asuntojen markkinointiin ja asuntohakemusten käsittelyyn. Teet asuntotarjouksia, jotka johtavat vuokrasopimukseen ja koordinoit asuntojen esittelyjä. Tarvittaessa jalkaudut myös itse pitämään asuntoesittelyjä Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Huolehdit siitä, että asiakaspalvelu ja asuntojen haku toimivat saumattomasti ja varmistat, että asunnon irtisanomisen tullessa on asunto nopeasti markkinoinnissa ja löytää uuden vuokralaisen. Olet avainroolissa yrityksen menestyksen kannalta ja saat vastuuta sekä tukea työllesi. Yrityksen sisällä vallitsee joustava luottamukseen perustuva kulttuuri ja moniammatillinen tiimi on aina tukenasi.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä urallasi

Kattavan työterveyshuollon ja loistavat henkilöstöedut, kuten lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä HSL:n työmatkaedun

Kiinteän kilpailukykyisen palkan sekä realistiseen tavoitteeseen sidotun provision

Työpaikan, johon on mukava tulla töihin
TYÖNKUVA
Avaran johtamien asuntokiinteistöjen vuokrausprosessi; vuokratasojen arviointi, asuntojen markkinointi, asuntohakemusten käsittely, asuntotarjousten tekeminen, asuntoesittelyjen pitäminen ja koordinointi, vuokrasopimusten solmiminen, irtisanomisten käsittely

Vuokraukseen liittyvä asiakaspalvelu ja erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen

Osallistuminen vuokraukseen liittyvään raportointiin asiakkuuksille ja muille sidosryhmille

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sopiva koulutustausta (esimerkiksi tradenomi)
* Myynnillinen asenne
* Noin vuoden verran aiempaa työkokemusta (relevantteja työtehtäviä ovat esimerkiksi pankki-, vakuutus-, myynti- tai asiakaspalvelun tehtävät)
* Perusymmärrys digitaalisten järjestelmien käytöstä
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Etsimämme henkilö on:


* Innostunut kiinteistöalasta
* Asiakaslähtöinen
* Paineensietokykyinen ja ratkaisukeskeinen
* Omaa työtään tehokkaasti organisoiva


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen työsuhde, rekrytointi suoraan asiakasyritykseen
* Sijainti: Kansakoulukatu 10, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Avara Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Avara Oy{target="_blank"} on Suomen johtava asuinkiinteistösijoittamisen strateginen kumppani. Vastaamme noin 7 600 asunnon ja 1,2 miljardin asuinkiinteistöomaisuuden johtamisesta, kehittämisestä ja arvon kasvattamisesta. Toimimme yhteistyössä niin kotimaisten kuin ulkomaisten sijoittajien kanssa. Kasvustrategiamme mukaisesti panostamme vahvasti kiinteistökehitykseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja pyrimme uudistamaan kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen digitalisuuden hengessä. Pyrimme joka päivä siihen, että palvelumme ovat ainutlaatuisia ja ne ylittävät asukas- ja sijoittaja-asiakkaidemme odotukset.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319189
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki