(Poistunut julkaisusta)

Leasing Manager
Aalto-yliopistokiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Leasing Managerin pääasiallisena tehtävänä on vastata kohteiden vuokrauksesta ulkoisille ja sisäisille toimijoille, asiakkuuksien hoitaminen sekä osallistua vuokraustoimintaan ja vuokrausprosessiin liittyvään kehittämistyöhön. Tehtäviin kuuluu myös mm. liiketoiminnan kehityshankkeiden suunnittelua ja toteutusta, projektien läpivientiä tiiviissä yhteistyössä rakennuttajien, muiden sisäisten tiimien, asiakkaiden, Aalto-yliopiston eri yksiköiden, ulkoisten kiinteistönvälittäjien sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Sinulla on diplomi-insinöörin, kauppatieteen maisterin tai muu soveltuva koulutus sekä työkokemusta vuokraustoiminnasta kaupallisissa kohteissa sekä kiinteistöalan myynti- ja asiakastehtävistä. Arvostamme myös kokemusta kiinteistöliiketoiminnasta omistajan näkökulmasta. Kokemus co-working tilojen vuokraamisesta, operoinnista ja asiakasyhteistyöstä katsotaan eduksi.

Työskentelytavaltasi olet asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.

Meille on tärkeää, että sinulla on positiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä oppia uutta, halua auttaa ja intohimoa kehittää toimintaa. Hallitset englannin sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan olennaisena osana asiantuntevaa työyhteisöä, näköalapaikan huippuyliopiston toimitilajohtamisen parista sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen pitkäjänteisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Leasing and Sales Jenna Isokuortti, jenna.isokuortti@aalto.fi, puh. 050-464 4020.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme sähköpostitse osoitteeseen: hanne.puskala@aalto.fi viimeistään 20.1.2020. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana.