(Poistunut julkaisusta)

Leasing Manager
Avara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Kasvun myötä tarvitsemme Leasing Manageria johtamaan, kehittämään ja uudistamaan vuokrausliiketoiminnan prosesseja, toimintatapoja ja digitaalisia työkaluja.

Leasing Managerina vastaat johtamiemme asuinkiinteistöjen vuokraustoiminnasta, osallistut vuokraustoiminnan kehittämiseen ja johdat Avaran asukastoimintaa. Osallistut kohteiden markkinointiin ja hinnoitteluun sekä vastaat raportoinnista. Olet Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan liiketoimintayksikkömme avainpelaaja ja tärkeä osa tiimiä, joka varmistaa kasvumme nyt ja tulevaisuudessa. Raportoit työssäsi Avaran liiketoimintajohtajalle.

 

Toivomme, että sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus soveltuvalta alalta – esimerkiksi rahoitus-, pankki-, rakennus-, kiinteistö- tai palveluliiketoiminta. Eduksesi luetaan aiempi työkokemus asuinkiinteistöjen vuokraustoiminnasta, kiinteistösijoittamisesta ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva kaupallisen tai teknisen alan koulutus. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielten suullinen ja kirjallinen ilmaisu.

 

Pystyt tekemään tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä koet kumppaniverkostojen hallinnoimisen ja johtamisen kiinnostaviksi. Haluat olla kehittämässä toimintojamme kiinteässä yhteistyössä osaavan tiimin kanssa. Vuokraustoiminnan ja digitaalisten työkalujen kehittäminen motivoi sinua. Asiakaslähtöisyys on sinulle kunnia-asia, ja nautit sosiaalisista tilanteista vuokralaisten kanssa. Kollegana olet innostuva ja kannustava.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan Suomen johtavassa asuntosijoittamiseen erikoistuneessa yrityksessä, jonka kasvuun sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan. Meillä on alalla normaalia laajemmat työsuhde-edut mm. työmatkaedun, hammashoidon ja laajan työterveyden sekä kilpailukykyisen palkan ja vuosibonukset. Meillä on innostava yrityskulttuuri, mikä konkretisoituu erinomaisina tuloksina vuosittaisissa työtyytyväisyystutkimuksissamme.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Sally Ahlblad, puh. 0207 420 531. Sally on varmimmin tavoitettavissa 12.6 klo 9-11. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.6.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-14155.