(Poistunut julkaisusta)

Leasing Manager / Senior Leasing Manager
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

TULE LEASING MANAGERIKSI / SENIOR LEASING MANAGERIKSI yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Haemme tehokasta ja osaavaa asiantuntijaa toimitilavuokraukseen vastaamaan omistaja-asiakkaidemme monipuolisten kiinteistökokonaisuuksien vuokraamisesta ja kohteiden markkinoinnista sekä osallistumaan monipuolisiin vuokraustoiminnan kehityshankkeisiin. Etsimme osaajaa vuokraamaan toimisto-, liiketila-, logistiikka- ja varastokokonaisuuksia. Tarjoamme yhden Suomen parhaista työpaikoista huippusijainnilla Helsingin keskustassa ja monipuoliset työtehtävät kiinteistöalan tähtipaikalla.

Odotamme, että ymmärrät toimitilavuokrauksen haasteet ja mahdollisuudet ja innostut asiakaslähtöisten uusien ratkaisujen kehittämisestä. Digitaalisuus ja tilat palveluna – ajatusmaailma on sinusta itsestäänselvyys. Olet valmis olemaan mukana kehittämässä Suomen parasta vuokraustiimiä. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai innokas ja kehittymishaluinen tekijä, rekrytoimme sopivien henkilöiden löytyessä useampia huipputyyppejä tiimiimme. Toimitilamarkkinoiden tuntemus ja toimitilavuokrauksen kokemus ovat plussaa.

Tulet osaksi kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa Leasing – tiimiä ja asiakasratkaisujen toteuttamisessa sinulla on käytössäsi koko Newsecin palvelutarjonta ja asiantuntemus sisustusarkkitehdeistä, rakennuttajista, markkina-analyytikoista aina digimarkkinoinnin ammattilaisiin.

Leasing Manager / Senior Leasing Manager -tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Kollegana olet innostuva, kannustava ja pidät tiimityöskentelystä. Toimit läheisessä yhteistyössä Newsecin muiden liiketoimintojen, asiakasvastaavien, kohdepäälliköiden ja tilamarkkinoinnin kanssa. Vastaat nimettyjen kiinteistönomistajien tilojen vuokrauksesta, vuokrausneuvotteluista sekä raportoinnista omistajille. Asiakaslähtöisyys on sinulle kunnia-asia ja nautit sosiaalisista tilanteista sekä omistajien, että vuokralaisten kanssa. Olet asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.

EXCELLENCE
Olet tavoitteellisen myyntihenkinen ja motivoidut tuloksista. Työssäsi olet järjestelmällinen ja osaat priorisoida työtehtäviä. Langat pysyvät käsissäsi myös useissa päällekkäisissä projekteissa ja pysyt sovituissa aikatauluissa. Sinulla on kokemusta toimitilojen (toimisto, liiketila ja/tai logistiikka) vuokrauksesta ja viestit sujuvasti ja esiinnyt vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Omaat erinomaiset kommunikointitaidot, ymmärrät viestinnän tärkeyden sekä asiakasrajapinnassa että sisäisesti. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. AMK, KTM tai DI).

INNOVATION
Sinulla on intoa vuokraustoiminnan ja -työkalujen kehittämiseen. Sinulla on kykyä innovatiiviseen työskentelyyn ja seuraat aktiivisesti kiinteistömarkkinoita ja alan trendejä. Olet kehittymishaluinen, pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin. Uskallat kyseenalaistaa vanhoja toimintamalleja ja – ratkaisuja ja tuot uusia näkökulmia päivittäiseen työskentelyymme.

INTEGRITY
Luottamus luo perustan pitkäaikaisille asiakassuhteille. Luottamuksellisen tiedon käsittelyssä olet äärimmäisen tarkka. Hyvä moraali ja lojaliteetti ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. 


Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Santasalo puh. 040 152 1778 seuraavina aikoina: 11.7.2018 klo 14:00 - 16:00 ja 2.8.2018 klo 14:00 - 16:00.

Lähetäthän cv:n ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 15.8.2018 klo 16.00 mennessä urasivujemme kautta. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia kandidaatteja jo ennen hakuajan päättymistä.