(Poistunut julkaisusta)

Lease Accounting Expert / Vuokrahallintoasiantuntija
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Osana kiinteistöalan talouspalveluita tuotamme asiakkaillemme erilaisia vuokrahallinnon palveluita.  Etsimme nyt kasvavaan ammattilaisten joukkoomme vuokrahallintoasiantuntijaa, jonka asemapaikka voi olla joko Helsinki tai Jyväskylä. Tehtävä on vakituinen ja työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan.

Asiakkaitasi ovat toimitila-asiakkaat, rahastot ja sijoittajat. Työskentelet yhteistyössä taloushallintotiimin sekä muiden Colliers International Finlandin asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai muu kaupallinen koulutus), työkokemusta reskontran ja kirjanpidon tehtävistä ja vahvaa englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös ajantasaisia IT-taitoja (mm. excel). Talous- ja kiinteistöhallinnon järjestelmien tuntemus (esim. Tampuuri, Haltia) katsotaan eduksi. Toivomme myös, että olet innokas toiminnan kehittäjä ja kiinnostunut taloushallinnon automatisoinnista.

Arvostamme ymmärrystä kiinteistötalouden yritysstruktuureista ja kiinteistöjen arvonlisäverotuksen periaatteiden tuntemusta. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän kiinteistöjohtamisen huippuorganisaatiossa.

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän sähköisen hakemuksen pikaisesti, viimeistään 10.3.2019.  Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingissä vuokrahallintopäällikkö Tuulia Aaltonen, puh. 020 130 2945 tai tuulia.aaltonen(at)colliers.com ja Jyväskylässä palvelujohtaja Saija Tolvanen, puh. 020 130 2762 tai saija.tolvanen(at)colliers.com.