(Poistunut julkaisusta)

Lease Accounting Assistant
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Osana kiinteistöalan talouspalveluita tuotamme asiakkaillemme erilaisia vuokrahallinnon palveluita.  Etsimme nyt Jyväskylän kasvavaan ammattilaisten joukkoomme kokoaikaista vuokrahallintoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 saakka. 
Toimenkuvaasi kuuluu vuokrareskontran hoito. Asiakkaitasi ovat toimitila-asiakkaat, rahastot ja sijoittajat. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimisi ja muiden Colliers International Finlandin asiantuntijoiden kanssa.

Keskeisiä työtehtäviä ovat mm.:
- laskutus, vuokravalvonta ja raportointi
- sopimusmuutosten käsittely
- rahavakuuksien hoito
- asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta ja kokemusta taloushallinnon toiminnoista, erityisesti myyntireskontrasta. Arvostamme luotettavaa, itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta sekä hyvää kommunikointitaitoa suomen ja englannin kielillä toimiessamme kansainvälisessä ympäristössä. Olet luonteeltasi tarkka numeroiden kanssa ja halukas oppimaan uutta. Asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle ominaista ja sinulla on hyvät IT-valmiudet (MS Office -ohjelmat).

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja motivoivan työn osaavassa, kiinteistöalaan erikoistuneessa organisaatiossa.

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän sähköisen hakemuksen pikaisesti, viimeistään 25.3.2019.  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Saija Tolvanen, puh. 020 130 2762 tai saija.tolvanen@colliers.com.