(Poistunut julkaisusta)

Lease Accounting Assistant / Vuokrahallintoassistentti
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Colliers International Finland -konsernissa pääset mukaan toimintaan, jossa tehtävänämme on kiinteistön käytettävyyden sekä arvon kehittäminen ja säilyttäminen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat mielenkiintoisen toimintaympäristön.

Osana kiinteistöalan talouspalveluita tuotamme asiakkaillemme erilaisia vuokrahallinnon palveluita.  Etsimme nyt Pasilan vuokrahallintotiimiimme kahta vuokrahallintoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaasi kuuluu kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitten taloushallinto, hoitaen kokonaisvaltaisesti vuokra- ja vastikekirjanpidon sekä niihin liittyvän asiakaspalvelun. Työ sisältää vuokra- ja kulutuslaskutuksen, kuukausittaiset maksujen valvonnat, vakuuksien käsittelyn, saatavien perinnän toiminnot sekä asiakasraportoinnin. Työn tärkeänä osana on yhteistyö isännöitsijöiden, vuokrauksen ja kirjanpidon kanssa sekä yhteistyö perintätoimistojen ja Kelan kanssa.

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta ja kokemusta taloushallinnon toiminnoista, erityisesti vuokrareskontrasta. Arvostamme luotettavaa, itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta.  Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä kansainvälisessä työympäristössä. Olet luonteeltasi tarkka numeroiden kanssa ja halukas oppimaan uutta. Asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle ominaista ja sinulla on hyvät IT-valmiudet (MS Office -ohjelmat). Eduksi on vuokrahallinnon prosessien sekä talous- ja kiinteistöhallinnon järjestelmien (esim. Tampuuri, Haltia) tuntemus.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja motivoivan työn osaavassa, kiinteistöalaan erikoistuneessa organisaatiossa.

Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian viimeistään ma 3.2.2020 mennessä. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydettyä.