Lease Accounting Assistant / Vuokrahallintoassistentti
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Colliers International  on johtava maailmanlaajuisesti toimiva kiinteistöliiketoiminnan palveluja tarjoava yritys. Toimimme 68 maassa, ja tarjoamme 14 000 ammattilaisen voimin asiantuntijaneuvontaa ja -palveluita maksimoidaksemme kiinteistöjen arvon niiden vuokraajille, omistajille ja sijoittajille. Kokenut johtoryhmämme, joka omistaa yli 40 % pääomastamme, on jo yli 20 vuoden ajan luonut alan huipputuottoja osakkeenomistajille. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 2,8 miljardia dollaria (3,3 miljardia dollaria mukaan lukien tytäryhtiöt) ja yrityksellä oli yli 26 miljardia dollaria varoja hallinnassaan. Lue lisää tuottamastamme lisäarvosta osoitteessa corporate.colliers.com, Twitterissä @Colliers tai LinkedInissä.

Colliersin ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidensa menestystä.

 

Osana kiinteistöalan talouspalveluita tuotamme asiakkaillemme erilaisia vuokrahallinnon palveluita.  Etsimme nyt Jyväskylän kasvavaan ammattilaisten joukkoomme kokoaikaista vuokrahallintoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 saakka. 
Toimenkuvaasi kuuluu vuokrareskontran hoito. Asiakkaitasi ovat toimitila-asiakkaat, rahastot ja sijoittajat. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimisi ja muiden Colliers International Finlandin asiantuntijoiden kanssa.

Keskeisiä työtehtäviä ovat mm.:


- laskutus, vuokravalvonta ja raportointi
- sopimusmuutosten käsittely
- rahavakuuksien hoito
- asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse

 

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta ja kokemusta taloushallinnon toiminnoista, erityisesti myyntireskontrasta. Arvostamme luotettavaa, itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta sekä hyvää kommunikointitaitoa suomen ja englannin kielillä toimiessamme kansainvälisessä ympäristössä. Olet luonteeltasi tarkka numeroiden kanssa ja halukas oppimaan uutta. Asiakaslähtöinen ajattelutapa on sinulle ominaista ja sinulla on hyvät IT-valmiudet (MS Office -ohjelmat).

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän sähköisen hakemuksen pikaisesti, viimeistään 31.5.2019.  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Saija Tolvanen,
puh. 020 130 2762 tai saija.tolvanen(at)colliers.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266796
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Saija Tolvanen, puh. 020 130 2762 tai saija.tolvanen(at)colliers.com.