(Poistunut julkaisusta)

Learning Program Coordinator
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Kansainvälinen asiakasyrityksemme toimii sähköisellä kaupankäyntialustalla ja on toimialansa johtava tekijä.

Haemme nyt Helsinkiin vuoden määräaikaisuuteen

Learning Program Coordinatoria

Tässä tehtävässä pääset osaksi laajan organisaation toimintaa ja osallistumaan koulutustapahtumien valmisteluun, aikatauluihin ja koordinointiin EMEA - alueella. Teet saumatonta yhteistyötä eri asiakkaiden sekä yrityksen sisäisten sidosryhmien kanssa edesauttaen laajan kansainvälisen koulutustapahtuman onnistumisen. Tapahtuman jälkeen työsi sisältää analytiikkaa sekä palautteen keräämistä eri aktiviteeteistä. Sinulla on merkittävä rooli prosessien ja aineistojen sekä asiakkaiden muuttuvien tarpeiden huomioimisessa ja kehittämisessä.

Olet henkilönä hyvin järjestelmällinen ja omaat analyyttisen ajattelutavan. Sinulla on silmää yksityiskohdille ja osaat ennakoida sekä havainnollistaa erilaisia tilanteita projektin eri vaiheissa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja norjan, ruotsin tai tanskan taidot ovat eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemuksen tapahtumien järjestämisestä kansainvälisessä ympäristössä sekä soveltuvaa tutkintotaustaa. Eri kulttuuritaustaisten henkilöiden kanssa työskentelystä on tässä tehtävässä etua - samoin vahvoista vuorovaikutustaidoista. Googlen (docs, sheets, gmail) ohjelmien osaaminen lasketaan eduksi.

Pääset matkustamaan tässä tehtävässä, mahdollisesti jopa 50% työajasta.

Tarjoamme sinulle:

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kansainvälisen suuryrityksen toimintaan sekä tilaisuuden näyttää kykysi monipuolisena osaajana.
  • Kansainvälisen ja kannustavan työyhteisön, jossa rohkaistaan luovuuteen ja uusien ideoiden esiin tuomiseen.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilökuntaedut.

Työsuhde on aluksi vuoden määräaikaisuus, mutta työn jatkumista ei ole poissuljettu. Tehtävään haastatellaan hakijoita jo hakuaikana. Toivommekin sinulta hakemusta mahdollisimman pian, mikäli olet valmis ottamaan haasteen vastaan. Liitä hakemukseesi myös englanninkielinen cv ja palkkatoiveesi.

Liitä hakemukseesi englanninkielinen cv ja palkkatoiveesi.