Learning Experience Developer / Front-end Developer (freelance) / MPS Prewise
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

MPS Prewise Oy on osa MPS-Yhtiöitä. MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Oulun, Tampereen, Turun ja Vaasan toimistoista. Baltiassa, Venäjällä ja Kiinassa toimivat MPS-yhtiöt sekä kansainväliset verkostomme EXS International ja Career Star Group varmistavat asiakkaan tarpeisiin vastaamisen maailmanlaajuisesti.

Learning Experience Developer / Front-end Developer (freelance)

Haussa on timanttinen tiimipelaaja vahvistamaan oppimisratkaisuja kehittävää ohjelmointitiimiämme. Olit sitten kokeneempi ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus, etsimme juuri sinua - valmiutesi ja innostuksesi merkitsevät meille eniten. Suomen suurimpana verkko-oppimisen osaajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisia asiakasprojekteja ja loistavat kehitysmahdollisuudet.

Käytämme seuraavia teknologioita joiden toivomme olevan sinullekin tuttuja:

  • Javascript
  • HTML5
  • CSS/SASS
  • Adoben Photoshop CC ja Illustrator CC -ohjelmat

Lisäksi toivomme sinulta visuaalista silmää ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Jos osaamisalueisiisi kuuluvat myös Git, Jira ja modernit Javascript-frameworkit, niistä on sinulle tässä työssä hyötyä.  

Olemme ylpeitä asiakkaistamme ja teemme päivittäin yhteistyötä heidän kanssaan, joten innostuthan sinäkin asiakastyöstä ja yhteisestä ongelmanratkaisusta. Myös sisäisesti teemme työtä tiiviisti tiiminä, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja lupaamme sinulle vapautta ja vastuuta sekä tukea omaan kehitykseesi osana luovaa tiimiä.

Näetkö jo itsesi meillä? Haluamme kuulla juuri sinusta!

Lisätietoa työnkuvasta antavat:

Pekka Pyrhönen, Senior LX Developer, puh. 050 545 5918, tiistaina 29.1. klo 10-12 ja maanantaina 4.2. klo 10-12.

Heidi Juhantalo, Project Manager, puh. 050 367 8177, perjantaina 1.2. klo 13-15 ja perjantaina 8.2. klo 13-15.

Muina aikoina voit lähettää tiedusteluja sähköpostitse osoitteeseen heidi.juhantalo(at)mps.fi. Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 25.2.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224767
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Helsinki, Kauniainen, Uusimaa, Vantaa