(Poistunut julkaisusta)

Learning & Development Specialist
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Vahvistamme ISS:n People & Culture -henkilöstöyksikkömme Learning and Development -toimintoja, ja haemme tiimiimme asiantuntijaa projektiluontoisesti tukemaan toimintaamme. Kyseessä on pitkä, kahden vuoden määräaikaisuus. Toimipaikkasi on uudessa pääkonttorissamme Helsingin Pitäjänmäessä. Aloitusajakohta sopimuksen mukaan.


L&D Specialist, asiantuntijan päätehtävä on tukea ISS Palveluiden EU -hankkeita, erityisesti Erasmus+, kansainvälistä liikkuvuushanketta. Lisäksi asiantuntija tukee rekrytointitiimiä ja esimiehiä vastaamalla erilaisiin tukipyyntöihin.


Tehtävässä vaaditaan vähintään tähän soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Hakijalla tulisi olla myös muutaman vuoden kokemus työskentelystä englannin kielellä, tuntemusta erilaisten HR-järjestelmien kanssa toimimisesta, hyvää tietoteknistä osaamista sekä järjestelmällisyyttä. Kokemus vastaavanlaisten hankkeiden kanssa työskentelystä katsotaan ehdottomasti eduksi. Toivomme, että olet näppärä käsistäsi sekä omaat positiivisen ja dynaamisen palveluasenteen. Englanninkielen ohella vaatimuksena on myös sujuva suomenkielen sekä kirjallinen että suullinen osaaminen.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa, runsaasti mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa ammatissasi sekä tukenasi mukavan ja ammattitaitoisen tiimin. Tulethan rakentamaan kanssamme maailman parasta palveluyritystä! 


Oletko sinä hakemamme henkilö? Täytä sähköinen hakemuksesi pian tai viimeistään 27.6.2019 oheisen linkin kautta. Lisääthän mukaan myös CV:si.