(Poistunut julkaisusta)

Lean-rakentamisen projektipäällikkö
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Haluatko olla osa tiimiä, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia menetelmiä, mahdollisuuksia ja vievät rakennusalaa eteenpäin? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla, joten etsimme Lean-rakentamisen osaajia Helsingin toimipisteeseemme.

Yhteistoiminnallinen työskentely, ihmisten hyvinvointi ja onnellisuus ovat rakentamisen tulevaisuus. Toimimme projektijohdon ja tiimien tukena, keskittyen hanketoiminnan työskentelyn tuottavuuden parantamiseen.  Palveluitamme ovat mm.: Big Room -koordinointi, Lean-rakentamisen menetelmien konsultointi kuten Target Value Design -prosessit ja Last Planner -aikataulusessiot, reaaliaikainen tiedonhallinta, työpajojen fasilitointi sekä Lean-konsultointi ja -valmennus.

Olemme mukana valtakunnallisesti merkittävissä hybridirakentamis -ja sairaalarakentamishankkeissa sekä pienemmissä elinkaarihankkeissa. Meillä on valmiita asiakkuuksia ja projekteja, joihin pääset hyppäämään heti mukaan.

Tehtäviin kuuluu rakennushankkeen projektijohdon ja tiimin tukeminen hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi (TVD), yhteistoiminnallisten toimintamallien ja tiedonhallinnan suunnittelu sekä jalkauttaminen, työpajojen sisällön suunnitteleminen ja vetäminen rakentaja- ja/tai käyttäjäorganisaation kanssa sekä reaaliaikaisen tiedonkulun ja digitaalisen hankkeen tilannehuoneen rakentaminen. Työ vaatii itsenäistä otetta ja kehityshalukkuutta. Tukenasi ovat kokeneet kollegat sekä assistentti.

Toivomme sinulta?

Lean-rakentamisen konsultointi on uusi toimiala, joten emme oleta sinulla olevan vielä työkokemusta aiheesta. Toivomme sinun kuitenkin olevan kehityshaluinen, innovatiivinen ja ulospäin suuntautunut. Haluamme yhdessä asiakkaan kanssa saada yhteistoiminnallista ja tuottavaa tulosta jo alkumetreiltä asti.

Olet kokenut rakentamisen ammattilainen ja sinulla on näkemystä rakennushanketoiminnan yhteistoiminnallisista toimintamalleista, tavoitteiden johtamisesta, kustannuslaskennasta sekä tiedonhallinnasta. Olet työssäsi kohdannut näihin liittyviä haasteita ja olet mahdollisesti pyrkinyt ratkomaan niitä hyödyntäen työpajamenetelmiä sekä käyttänyt tiedonhallinnassa erilaisia digitaalisia ohjelmia. Työkokemuksesi voivat olla yksityiseltä tai julkiselta puolelta. Olet toiminut mahdollisesti rakennuttajakonsulttina, projektipäällikkönä rakennusliiketoiminnassa tai suunnittelupuolella projektipäällikkönä, tiimin vetäjänä tai johtavana konsulttina. Koulutukseltasi olet rakennusalan insinööri, AMK-insinööri tai diplomi-insinööri.

Mitä tarjoamme?

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi, osaaminen ja uusien toimintamallien omaksuminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoamme innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut, sekä tukea sisäisistä koulutuksista. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään tiistaina 19.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lean-rakentamisen toimialajohtaja Piia Sormunen p. 040 653 3118 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi