(Poistunut julkaisusta)

Lean-projektipäällikkö (190000KC)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

HUS Logistiikka on HUSin tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta-ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS-Logistiikan liikevaihto on 240 milj. euroa ja työntekijöitä on 400. Tuotamme palveluita HUSin omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Kehitämme toimintaamme Lean-ajatteluun perustuen ja tavoitteenamme on luoda sujuvat ja tehokkaat hankinnan ja logistiikan prosessit palvelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia heidän vaativassa työssään.

Haemme nyt Lean-kehitysryhmäämme
Lean-projektipäällikköä
tukemaan toimintamme laadun ja tuottavuuden kehittämistä.

Lean-projektipäällikkö ohjaa ja koordinoi toiminnan kehittämistä Lean-toimintatapoja soveltaen. Projektipäällikön vastuulla olevat projektit liittyvät eri tiimien toimintaan kuten logistiikan, hankinnan ja lääkintätekniikan toimintaan. Hän tukee henkilöstön osaamisen kehittämistä sekä käärii hihat ja osallistuu itse tekemiseen. Tukena kehittämisessä on HUSin Lean-osaajien verkosto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Lean-osaamista, projektinjohtamistaitoja, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä intoa kehittämiseen. Arvostamme logistiikka- ja hankinta-alan tuntemusta.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus. (Projektipäällikkö).

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.5.2019  
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7600 HUS Logistiikka tulosalueen hallinto
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Esko Korhonen p. +358 50 427 9838.

Hakuaika päättyy: 26.3.2019