(Poistunut julkaisusta)

Lean Development Manager Helsinkiin
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haussa on nyt Palvelukeskus & Prosessit -organisaatioon, Lean -kehitys -yksikköön Helsinkiin

Prosessikehityksen LEAN DEVELOPMENT MANAGER

Lean Development Managerin tehtävässä vastuullasi on Lean- ja prosessiosaamisen tuominen allokoidun OP:n uuden organisaatiorakenteen mukaisen heimosi kaikkeen kehittämiseen. Johdat siis heimosi sisällä olevien tiimien prosessinäkökulmaa. Tavoitteenasi on toteuttaa kehittäminen siten, että sovitut prosessityökalut ovat käytössä ja prosessinäkökulma on otettu huomioon. Tehtävässäsi esität prosesseja ja prosessikokonaisuuksia analysoitavaksi, tunnistat ongelmakohtia ja ratkaisuja näihin sekä johdat sinulle allokoidun heimon prosessikehitystä.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme ymmärrystä Agile-toiminnasta, ketterästä toimintamallista ja OP:n uudesta heimorakenteesta tai kiinnostusta näihin tutustumiseen. Odotamme sinulta kykyä kyseenalaistaa, vaikuttaa ja vakuuttaa sidosryhmät tulosten aikaansaamiseksi. Sinulla tulee olla kyky viestiä monimutkaisista asioista selkeästi ja ymmärrettävästi. Odotamme sinulta myös kykyä havaita prosessien ongelmakohtia, ratkaista niitä myös aivan uusilla tavoilla ja viedä ratkaisut käytäntöön yhdessä ketterän tiimin kanssa Edellytämme tehtävässä kokemusta projektinhallinnasta, prosessikehittämisestä ja liiketoimintaosaamisesta prosessikehityksen näkökulmasta. Erityisesti toivomme sinulta kokemusta ja näkemystä prosessihallinnasta ja -seuraamisesta mittarein ja hyviä näyttöjä muutosten jalkauttamisesta.

Edellytämme tehtävässä kokemusta Lean -toiminnoista ja prosessikehityksessä. Arvostamme kokemusta esimerkiksi teollisuuden Lean -prosesseista. 

Korostamme valintakriteereissä:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • Hyvät yhteistyö-, neuvottelu- ja osallistamistaidot
  • Kyky toimia ja reagoida nopeasti myös epävarmoissa tilanteissa
  • Päämäärätietoinen ja tuloshakuinen lähestymistapa
  • Kunnianhimoinen asenne

Mitä saat meiltä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän uuden organisaation ytimessä. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi, et siis jää tehtävässä yksin.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä tai jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Pere (puhelinnumero 050 521 9304) tiistaina 4.12. klo 10-11, tiistaina 11.12. klo 10-11 tai tiistaina 18.12. klo 10-11.

Hae tehtävää 31.12.2018 mennessä OP Urasivuston kautta.