(Poistunut julkaisusta)

Lean-asiantuntija, Saint- Gobain Finland Oy Isover
Saint-Gobain Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Haemme Saint-Gobain Isover/Gyprocille Lean-asiantuntijaa kehittämään Hyvinkään, Forssan sekä Kirkkonummen yksiköitten tuotantoa. Tehtävä on vakituinen ja edellyttää aktiivista toimimista näissä yksiköissä. Ensisijainen työskentelypiste on Hyvinkäällä.

Lean-asiantuntijan päätehtävä on jalkauttaa LEAN työkaluja ja projektimalleja jokapäiväisen työn tukemiseen, sekä varmistaa systemaattinen työkalujen käyttö ja projektien suunniteltu eteneminen. Vastaat World Class Manufacturing (WCM) ohjelmassa määriteltyjen tavoitteiden saavuttamisesta yksiköiden johdon kanssa. WCM mallin sekä LEAN -työkalujen avulla kehität tuotannon, kunnossapidon sekä logistiikan tuottavuutta ja tehokkuutta. Olet myös linkkinä asiakaspalvelua ja taloutta koskevissa projekteissa. Lisäksi osallistut koulutuksiin, projektien toteuttamiseen ja fasilitointiin sekä tunnuslukujen seuraamiseen ja analysointiin.

Olet hakemamme henkilö, jos ideoiden myyminen ja henkilöstön osallistaminen sujuu sinulta. Työtavaltasi olet itse ”täyttä Leania” eli toimintatapasi on johdonmukainen ja tehokas mutta olet myös yhteistyötaitoinen. Olet päämäärätietoinen henkilö, joka näkee yrityksen vision selkeänä ja työskentelee pitkäjänteisesti niiden saavuttamiseksi.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri/DI) ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme kokemuksen tuotannon tehtävistä ja/tai työnjohdosta sekä Lean -osaamisen. Olennaista on, että olet systemaattinen ja haluat kehittyä ja kehittää.

Saint-Gobain tarjoaa sinulle

  • hyvän perehdytyksen ja koulutusta tehtävään
  • mahdollisuuden päästä sparraamaan tiimejä itsenäiseen ajatteluun, analysointiin sekä ratkaisujen löytämiseen
  • mahdollisuuden päästä vaikuttamaan
  • hyvän urapolun ja pitkällä tähtäimellä kansainvälisiä mahdollisuuksia

Lisätietoja antaa tarvittaessa Kristiina Vormala, Barona Engineering (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.