(Poistunut julkaisusta)

Leading D365 Consultant, Manufacturing
EVRY Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Oletko huippuluokan Microsoft Dynamics Manufacturing -guru, ehkä jopa yksi Suomen parhaita? Haemme EVRY:lle Leading D365 -sovelluskonsulttia kehittämään tuotantopuolen konseptiamme! Olemme Pohjoismaiden johtava IT-alan palvelutalo ja yksi pohjoismaiden suurimmista Microsoft Dynamics -kumppaneista. Viime vuosina olemme tehneet mittavia panostuksia konseptikehitykseemme ja rakentaneet templaten, joka mahdollistaa projektien toteutuksen kertaluokkaa nopeammin ja luotettavammin. Konseptimme puree asiakkaisiimme ja etsimmekin nyt tiimimme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle tai Tampereelle

Leading D365 Consult, Manufacturing

Johtavana konsulttina vastaat asiakasprojekteissa konsultoinnin lisäksi

  • manufacturing templatemme sisällöstä ja sen kehittämisestä
  • Suomen edustamisesta Nordic -tasoisessa manufacturing yhteistyössä
  • sovellusarkkitehtin roolista manufacturing toimialan implementointihankkeissa.

Tärkeä osa työnkuvaasi on seurata tuotantoon liittyvää kehitystä, hahmottaa teknologian tarjoamat mahdollisuudet digitalisoinnissa ja edustaa EVRY Finlandia näihin liittyvissä foorumeissa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • laaja-alaista osaamista ja kokemusta Dynamics -järjestelmistä, AX tai D365
  • näkemystä konsultointitoiminnan kehittämiseen
  • vankkaa kokemusta valmistavan teollisuuden prosesseista ERP -projekteissa konsulttina tai avainroolissa asiakkaan käyttöönottoprojekteissa
  • oma-aloitteista, dynaamista ja proaktiivista can do-asennetta
  • hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja yhteistyötaitoja
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, relevantit sertifioinnit katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan työn ohjelmistokehityksen etulinjassa ja mahdollisuuden päästä kehittämään uudenlaista D365 konseptia. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan digitalisaation seuraavia askelia osaavien suomalaisten ja pohjoismaalaisten kollegoiden kanssa.

Meillä saat vastuun ja vapauden työskennellä itsenäisesti, mutta et jää ikinä yksin - sparrailu ja ajatusten jakaminen on osa tiimimme arkea. Tiimimme koostuu todellisista ammattilaisista ja asiantuntemus ja innovatiivisuus ovatkin sanoja, jotka kuvaavat meitä. EVRY:llä on mutkaton ilmapiiri ja työntekijöiden viihtyvyys on meille sydämen asia. Panostamme erityisesti työ- ja vapaa-ajan tasapainottamiseen sekä henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen.

Lisätietoja ja hakeminen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään. Haku päättyy 18.3.2018.

Jäitkö vielä miettimään jotain? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä D365 -tiimimme vetäjältä Kirsi Rinnalta, kirsi.rinta@evry.com tai 050 5721390.