Lead UX/UI-suunnittelija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?   

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme osaavaa ja aikaansaavaa Lead UX/UI-suunnittelijaa kehittämään kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme digitaalisten palveluiden käyttökokemusta ja Helenin UI-suunnittelun prosesseja. 

Maailmanluokan digitaaliset palvelut kaikille asiakasryhmille ovat uuden energia-aikakauden menestystekijä. Haluamme Helenissä kehittää uusia, innovatiivisia palveluja ja huippuluokan asiakaskokemusta digitaalisissa kanavissa. Lead-suunnittelijana toimit keskeisessä roolissa Helenin digitaalisten palveluiden käyttökokemuksen ja konseptien kehityksessä ja kasvatat organisaation UI/UX-suunnittelun kyvykkyyksiä uudelle tasolle.  

Odotamme, että olet ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen suunnittelija, joka tutkii ja löytää ratkaisut liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeisiin. Asiakaskeskeisyys on sinulle työsi kulmakivi. Osallistut valittuihin digikehityksen projekteihin UX/UI-suunnittelijan roolissa, osana ketterää tiimiä. Kehität asiakasymmärryksen pohjalta konsepteja toteutettavaksi käyttöliittymäksi saakka. Teet nopeita prototyyppejä ja vastaat konseptien asiakasvalidaatioista osana kehitystä. Vastaat siitä että ideat muuttuvat toteutettaviksi käyttöliittymiksi. 

Lead-suunnittelijan roolissa vastaat Helenin asiakasrajapinnan palveluiden käyttökokemuksesta myös laajemmin. Varmistat, että kaikkien palveluidemme käyttökokemus rakentuu eheäksi ja saumattomaksi, ja käytettävyys on erinomaista. Tuet matriisissa kehitystiimejä käyttökokemuksen suunnittelussa ja ohjaat tässä roolissa UX/UI-kumppaneitamme. 

Vastuullasi on kehittää Helenille design system, joka konkretisoituu niin palveluiden erinomaisessa käyttökokemuksessa kuin entistä ketterämmässä tavassa kehittää uusia palveluja eheällä asiakaskokemuksella. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä Helenin eri yksiköiden kanssa. Lähikollegasi ovat digikehityksen ja palvelumuotoilun ammattilaisia. Johtavassa roolissasi ohjaat omalla vastuualueellasi kumppaniemme työn laatua. 

Toivomme sinulta usean vuoden kokemusta käyttöliittymäsuunnittelusta ja kokemusta työskentelystä ketterissä tiimeissä. Sinulla on luovaa ongelmanratkaisutaitoa ja pystyt konkretisoimaan ideat käyttöliittymiksi tuotekehityksen nopeassa syklissä. Sinulla on osaamista ja toimeenpanokykyä design-järjestelmän kehityksestä. Olet yhteistyökykyinen ja johdat vastuualueesi kehittämistä niin sisäisesti kuin kumppanien suuntaan. Portfoliostasi löytyy näyttöjä menestyksekkäistä kuluttaja- tai yrityspalveluiden suunnittelutöistä ja suunnitteluprosessien kehittämisestä. 

Toivomme myös, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Koska toimit laajojen sidosryhmien kanssa, edellytämme, että sinulla on erinomaiset viestintätaidot. 

Olemme muutosmatkalla. Emme tyydy siihen, miten teemme asioita nyt, vaan nostamme rimaa itse – jatkuvasti. Haluamme Helenissä olla entistä rohkeampia ja ketterämpiä, ja siksi kiinnitämmekin erityistä huomioita näihin ominaisuuksiin myös rekrytoidessamme uusia työkavereita. Arvostamme oppimista ja kehittymistä, ja huolehdimme maailmanluokan osaamisestamme jatkossakin. Kehitämme aktiivisesti omaa osaamistamme, opimme muilta ja jaamme mielellämme omia näkemyksiämme myös muille.  Tehtävässä pääset tulevaisuuden digitaalisten ratkaisujen ja asiakaskokemuksen kehittämisen ytimeen ja osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin ja mahdollisuuden panna tuulemaan! 


Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Kaisa Sundmanilta (+358503883587 / kaisa.sundman@helen.fi). 

Kohtasivatko energiamme?  Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään ti 27.10.2020 mennessä.

Yhdistetään voimat!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393176
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Markkinointi/mainonta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kaisa Sundman (Kaisa.Sundman (a) helen.fi)
  • Puhelin: 0503883587
  • Sijainti: Helsinki