(Poistunut julkaisusta)

Lead Technical Consultant – Cloud Services (Analytics)
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1000, ja joukkomme kasvaa koko ajan. Digian liikevaihto vuonna 2018 oli 112 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.  Digian Analytics-yksikkö vahvistuu ja kasvaa voimakkaasti myös, olemme jo yli 60 analytiikan ammattilaisen tiimi. Uskomme maailmaan, jossa arvo luodaan ekosysteemeissä dataa älykkäästi hyödyntäen.

Digia Analytics etsii sinua, Lead Technical Consultant – Cloud Services (Analytics)

Älä säikähdä nimen pituutta, tehtävänimekettä voidaan miettiä yhdessä! Cloud Technology Lead konsulttimme johtaa pilviteknologiaan perustuvia tietoallas / data platform hankkeita sekä osallistuu projektien toteuttamiseen tarpeiden mukaan. Tämän lisäksi vastuulla on seurata pilvipohjaisten data platformien kehittymistä ja osallistua tämän osaamisen kasvattamiseen ja kehittämiseen Digia Analytics yksikössä.

Vahvoilla olet mikäli: 

  • Sinulla on vahva kokemus arkkitehtuurisuunnittelusta ja pilviympäristöistä. Sinulla on myös kokemusta arkkitehdin ja/tai konsultin roolissa työskentelystä mielellään laajoissa Azure, AWS, Google Cloud Platform tai Snowflake tietovarasto/ tietoallastoimituksissa.
  • Sinulla on näkemystä nimenomaan analytiikkaympäristön suunnittelusta pilviympäristöihin, mukaan lukien esimerkiksi tietoturva, suorituskyky ja käyttöoikeuksienhallinta
  • Tunnet käsitemallinnuksen, Data Vault- ja dimensionaalisen tietovaraston mallinnusmenetelmät
  • Olet hankkinut sertifioinnit yhden tai useamman pilvipalvelutoimijan teknologioista ja palat halusta jakaa tietoa sekä tutkia uutta pilvipalvelu-, DevOps -ja muilla sovellusautomaation työkaluilla. 
  • Sujuvat viestintä-, esiintymis- ja dokumentointitaitosi häikäisevät kollegasi ja asiakkaamme niin suomeksi kuin englanniksi.

Hakuaika päättyy 24.11.2019 mutta haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajalla joten ethän jätä hakemuksen laittamista viime tinkaan. Lisätietoja antaa tarvittaessa Teemu Hämäläinen puh. +358505340374. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.

Miksi Digia?

Vahvuutemme tiiminä on kyky toimia ja tehdä. Meillä pääset osaksi paitsi analytiikan yksikköä, myös pilvipalveluosaajien heimoa, jonka vertaistuki on aina saatavilla sparrailuun. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme!

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit kuten esimerkiksi Minna ja Hannu. Rekrytointivaiheen viimeisessä osassa pääset aina halutessasi tapaamaan myös tiimin edustajan! Tekemisestämme ja projekteistamme löydät paljon lisää tietoa täältä.

Töitä tulet tekemään toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäessä (Digian pääkonttori), Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää Instagramissa @digiaonline .