(Poistunut julkaisusta)

Lead Service Designer
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt johtavaa Palvelumuotoilijaa vastaamaan Telia Cygaten uuden IT-palvelunhallintaportaalin palvelumuotoilusta ja datamallinnuksesta. Tässä roolissa keskeinen vastuualueesi on palveluidemme datamallinnus uuteen palvelunhallintaympäristöömme sekä tämän datamallin ylläpito ja kehittäminen. Tehtävä on uusi organisaatiossamme, joten odotamme Sinulta kykyä kartoittaa ja hahmottaa nykytilanne, kuvata ja mallintaa palveluitamme, laatia parhaat toimintamallit sekä implementoida, ylläpitää ja kehittää näitä malleja.

Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa rakentamassa uutta palvelutuotantoalustaamme. Roolissasi kuvaat ja mallinnat palveluitamme IT-palveluportaaliin. Suunnittelet ja implementoit portaalin palvelulomakkeet. Toimit palvelumallinnuksen tuoteomistajana palveluportaalimme kehitysjunassa. Ylläpidät ja optimoit palveluportaalin datamallia ja teet siihen muutoksia tarpeen mukaan asiakkuuksien ja palveluidemme kehittyessä. Koulutat tarvittaessa asiakkaitamme ja muita sidosryhmiä oman vastuualueesi osalta. Ymmärrät, että kaikkea ei myöskään voi tehdä itse, vaan osaat tarvittaessa jalkauttaa toimenpiteitä ja kehittää toimintakulttuuriamme hyödyntämällä sidosryhmätaitojasi.

Tehtävä sijoittuu Offering-yksikköömme, jonka vastuulla on Telia Cygaten tuotteiden, palveluiden ja kumppanuuksien kaupallinen kokonaishallinta. Tehtävänämme on taata asiakastyytyväisyys palveluidemme osalta ja hallita tuote- ja palvelutarjontaamme kokonaisvaltaisesti. Yksikkömme toimii tiiviissä yhteistyössä läpi organisaation.

 

Mitä voit odottaa

Tämä tehtävä tarjoaa palvelumuotoilun ja datamallinnuksen ammattilaiselle mahdollisuuden hyödyntää osaamistaan IT-alan arvostetussa asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osallistumaan ja vaikuttamaan jo meneillään oleviin kehityshankkeisiimme sekä seuraamaan aktiivisesti alan kehittyviä trendejä. Pääset mukaan rakentamaan uuden sukupolven digitaalista IT-palvelunhallintaympäristöä ja vaikuttamaan koko organisaatiomme liiketoiminnan kehittymiseen.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Mitä odotamme Sinulta

Tässä tehtävässä voit hyödyntää aikaisempaa kokemustasi tai osaamistasi:

  • Palvelumuotoilusta ja/tai datamallinnuksesta
  • Teknisten palvelukuvausten tuottamisesta
  • Product Ownerin tai Scrum Masterin roolissa toimimisesta
  • Ketterän kehittämisen (SAFe) viitekehyksessä toimimisesta
  • ServiceNow palvelunhallintaympäristön ja Common Service Data Model (CSDM) -datamallin tuntemuksesta
  • Asiakas- tai käyttäjäkouluttamisesta
  • ICT-liiketoiminnan ja palvelutarjoaman parissa työskentelystä
  • Atlassian-tuoteperheen tuntemuksesta (Jira)

Näiden lisäksi sinulla on itseohjautuva ja systemaattinen ote työskentelyyn, hyvät yhteistyö- ja sidosryhmätaidot sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja asioiden välisiä suhteita sekä erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot suomeksi ja englanniksi. Haluat oppia uutta ja kehittää osaamistasi jatkuvasti. Arvostamme erityisesti tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Business Development -tiimin esimies Kari Tapanen, puhelimitse 040 566 0433 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 13.12.2020. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. 

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi